Stjernekamp 2018

«Stjernekamp»-seieren gikk til Ella Marie: - Hun forandrer verden litt

Folket har talt. Ella Marie vant «Stjernekamp».

STJERNEKRIGER: - Det har vært en sult og en drive som har vært veldig utmattende, sier Ella Marie Hætta Isaksen. I kveld vant hun «Stjernekamp» etter en forrykende finale. Til Dagbladet avslører hun planene for kveldens feiring sammen med andreplassvinner Ulrikke Brandstorp. Video: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Etter en spenningsfylt finale er «Stjernekamp» offisielt over for i år. Ella Marie Hætta Isaksen og Ulrikke Brandstorp har begge kjempet hardt for seieren, men bare én kan stå igjen som «Norges ultimate entertainer 2018».

Seernes dom er klar: det er Ella Marie Hætta Isaksen som vinner årets «Stjernekamp».

Ella Marie og Ulrikke har begge sunget tre selvvalgte låter hver i kveld: en reprise fra årets «Stjernekamp», en låt fra sitt eget repertoar, og en selvvalgt finalelåt.

- Jeg er ekstremt takknemlig. Tusen takk, alle sammen, utbrøt en gråtkvalt Isaksen fra scenen.

- Helsikes hinderløp

De siste minuttene av «Stjernekamp»-sendingen fikk Ella Marie synge finalelåten «Ozan» på nytt. Til de siste tonene av sangen drysset det gyllen konfetti ned fra taket, og Ella Marie veivet til publikum med armene, tydelig beveget.

- Dette er helt sjukt! Jeg klarer ikke å tenke. Jeg er veldig lettet. Det føles ut som jeg har vært med på et helsikes hinderløp, som jeg bare har spurtet meg gjennom. Det er først nå jeg får puste, og det føles godt å få litt pust i lungene igjen, sier Ella Marie til Dagbladet så fort kameraene er skrudd av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer