Netflix

Stjernelag til ny Netflix-serie

Innspillingen av «Ragnarok» i Odda er allerede i gang.

I ODDA: På rollelisten finner vi blant annet unge skuespillere fra «Skam» og «Heimebane», som David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas og Emma Bones. Foto Netflix
I ODDA: På rollelisten finner vi blant annet unge skuespillere fra «Skam» og «Heimebane», som David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas og Emma Bones. Foto Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Innspillingen av Netflix’ nye norske originalserie, «Ragnarok», er akkurat startet på Odda. Det melder Netflix i en pressemelding.

På rollelisten finner vi blant andre David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas og Emma Bones.

VETERAN: Bjørn Sundquist er med . Foto: Dagbladet
VETERAN: Bjørn Sundquist er med . Foto: Dagbladet Vis mer

Både Tømmeraas og Stakston er kjent fra «Skam». Tømmeraas spilte rollen som Penetrator-Chris, mens Stakston spilte Magnus.

«Heimebane» og «22 July»

Også Emma Bones har gjort seg bemerket på TV allerede, i rollen som Camilla i NRK-serien «Heimebane».

Jonas Strand Gravli spilte Viljar i Netflix' 22. juli-film, «22 July».

Med i serien finner vi også kjente skuespillere som Bjørn Sundquist, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Line Verndal og Fridtjov Såheim og Gísli Örn Garðarsson.

Norrønt oppveksdrama

Den prisbelønnede manusforfatteren Adam Price og produksjonsselskapet SAM Productions står bak «Ragnarok», som kommer eksklusivt på Netflix i 2020.

«Ragnarok» er et oppvekstdrama bygget rundt norrøn mytologi.

Men det er visst med en ny og overraskende tvist. Serien finner sted i den lille, fiktive bygda Edda, plassert midt i den storslåtte norske naturen.

PÅ PLASS: Line Verndal er med i det nye norske dramaet, som er klar for Netflix neste år. Foto: Dagbladet
PÅ PLASS: Line Verndal er med i det nye norske dramaet, som er klar for Netflix neste år. Foto: Dagbladet Vis mer

Et nytt ragnarok

Historien handler om innbyggerne i Edda, som kanskje ikke er helt hvem de utgir seg for å være. Sammen med dem opplever vi en verden i dramatisk endring: smeltende poler, varme vintre og ekstrem nedbør.

Noen ville nok sagt at vi nærmer oss et nytt ragnarok - med mindre noen griper inn i tide, antyder Netflix i pressemeldingen.

Den norskspråklige serien på seks episoder er produsert av SAM Productions, et dansk manusforfatterbasert produksjonsselskap. Adam Price er serieskaper, manusforfatter og eksekutiv produsent, og jobber med den norske co-eksekutive produsenten og manusforfatteren Simen Alsvik («Lilyhammer», «Neste Sommer»).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer