Stjernene ankommer Skottland

Madonnas bryllup trekker haugevis av stjerner til den lille byen Inverness i Skottland. Gwyneth Paltrow ankom i ettermiddag, og det er ventet at hun skal være Madonnas brudepike.

Dagen etter Madonna selv inntok den lille byen som er mest kjent for Loch Ness-monsteret, begynner nå stjerner fra hele verden å strømme til. I ettermiddag ankom først to private jetfly. De inneholdt blant andre oscarvinneren Gwyneth Paltrow og datteren til Paul McCartney, designeren Stella McCartney, som skal ha designet brudekjolen.

Litt senere landet Stings privatfly. Han hadde med seg kona, Trudie Styler, som introduserte Madonna og Guy Ritchie for to år siden.

Flere titalls fotografer ventet på flyplassen i Inverness. De aller fleste forgjeves, ettersom alle gjestene satte seg inn i biler ute på flystripa, og deretter forsvant ut til slottet Skibo Castle, hvor Madonna og Guy Ritchie nå forbereder seg på giftemålet.

Det spekuleres i dag heftig om hvem som skal være brudepike for Madonna, og den foreløpige favoritten er Gwyneth Paltrow

Det er ventet et medieoppbud uten like når bryllupet går av stabelen på fredag. Mediekommentatorer har sagt at Inverness ikke har fått så stor oppmerksomhet siden første gang noen rapporterte å ha sett Loch Ness-monsteret. Andre mener paret Madonna/Ritchie er like flinke til å holde seg skjult som monsteret.

Madonnas offisielle fanside

DESIGNET KJOLEN:</B> Stella McCartney har designet Madonnas bryllupskjole.
BRUDEPIKE?</B> Mange tror at Gwyneth paltrow kommer til å være Madonnas budepike.
FLOTT SLOTT:</B> Her er slottet hvor bryllupsfesten kommer til å stå. Slottet blir beskrevet som verdens mest romantiske sted.
<B>KOM:</B> I går ankom Madonna og hennes utkårede Guy Ritchie Inverness.