Stjernene hyller Lene

Pop-stjernene Ronan Keating, Mel C og Aqua Lene tror på Norges nye pop-dronning Lene Marlin. På hitawards i går kveld stakk tromsøjenta av med hele fire priser. Lene Marlin fikk prisen for både årets artist, årets norske kvinnelige artist, årets hit og årets internasjonale kvinnelige artist.

I fjor var det Espen Lind fra samme byen som regjerte under hitawards. I går var det en ny tromsøværings tur: Lene Marlin.

- Om jeg er rørt? Absolutt! sier Lene Marlin etter prisraset.

Hun hadde vanskelig med å finne ord etter showet. Bare én ting er klart, nemlig at hun skulle feste sammen med sine venner fra Tromsø.

Takker Norge

- Det skal bli kjempedeilig å møte dem nå. Det er jo ikke så ofte vi kan møtes, fortsetter Lene Marlin, som ikke hadde forventninger om at hun skulle få hele fire priser.

Etter hitawards-showet dro hun rett på fest i kjøpesenteret Byporten i Oslo, som i går var omgjort til et rått festlokale. Hun ankom som resten av stjernene i en feit limousin, blid og fornøyd og festklar.

- Jeg takker hele Norge for støtten!

Får ros

Lene Marlin får også fullt av ros fra sine popkolleger:

- Hun har beina trygt plassert på bakken, og har masse utstråling, sier Aqua-Lene om Lene Marlin.

- Og hun spiller svært bra gitar, legger Aqua-kollega Rene Dif til.

- Jeg har all respekt for det hun gjør. Hun har flotte låter, «Unforgivable Sinner» er bare fantastisk, sier Lene Nystrøm, som utover det må innrømme at hun ikke kjenner Lene Marlin svært godt.

«Vær deg selv»

Det gjorde heller ikke Melanie C, men hun likte det hun hørte på scenen i går. Spice Girls-stjernen som nå kommer med soloplate har følgende råd til Lene Marlin:

- Gjør det du selv liker, og ikke hør så mye på de andre, råder MelanieC pop-håpet fra Tromsø.

Også Ronan Keating fra Boyzone rådet Lene til å gjøre det hun selv likte best:

- Ha det gøy. Det er en fantastisk jobb vi har som popstjerner. Ellers tror jeg ikke hun trenger noen råd fra meg. Hun fikk fire priser, vi fikk én, hun er kommet langt allerede - og klarer seg sikkert selv.

«Hun er kommet langt allerede.»«Hun har masse utstråling.»«Gjør det du selv liker.» Ronan Keating

<B>SEIERSJENTA:</B> Tromsø-jenta Lene Marin (19) gjorde nesten reint bord under hitAwards i Oslo Spektrum i går kveld.