Stjernene ingen vet hvem er

Øyvind Thoen (21) og Kaare Daniel Steen (27) har i et ellevilt år vært Hot Tub og Roar i tøysebandet Boyzvoice. - Noen ganger har vi måttet minne oss selv om at vi ikke er popstjerner på or'ntli'.

For den som ennå ikke vet det: Boyzvoice er en parodi, en konstruert popgruppe som denne måneden ga ut sitt første album og i går lanserte kinofilmen «Get Ready To Be Boyzvoiced».

- Vi har forsøkt å gjengi popstjerner slik de ofte framstår, sier komikeren Espen Eckbo.

At han skjuler seg bak bandets frontfigur M'Pete og Henrik Elvestad er «manageren» Timothy Dahle, har aldri vært noen hemmelighet. Men hvem Hot Tub og Roar er, har hittil bare venner og familie visst.

Farlig likt

- Dere er ikke blitt stoppet på gata av ville fjortiser?

- Nei, ikke noe hysteri i hverdagen, men noen ganger har det vært farlig likt popstjernelivet, sier Thoen.

- Når Rockefeller er full av fans som hyler er det viktig å vite at du bare spiller en rolle og at de er statister, sier Steen.

De er gamle venner av Eckbo og Elvestad og ble derfor bedt om å være med da disse skulle lage et humoristisk innslag om et gutteband i «Mandagsklubben» på TVNorge.

- Det ble jo populært, men at noen ville gi ut en singel med oss var en stor overraskelse, sier Thoen.

Forundret

Da singelen solgte over 30000 eksemplarer, var Thoen og Steen like forundret som alle andre.

- Vi bare hang på Espen og Henrik. Hvis de kommer med noe nytt, blir vi sikkert med videre også, sier Steen.

For Thoen har Boyzvoice betydd at han må utsette starten på legeutdanningen sin et år. Og Steen har hatt det svært travelt med å skjøtte jobben i et tv-selskap. Han er egentlig lærerutdannet og ser ikke bort fra at han går tilbake til kateteret:

- Da holder jeg i alle fall kontakt med fansen.

  • «Get Ready To Be Boyzvoiced» har premiere førstkommende fredag.

STÅR FRAM: Øyvind Thoen (t.h.) og Kaare Daniel Steen er Hot Tub og Roar i Boyzvoice. De ukjente bakmennene i parodibandet må finne seg i å stille i skyggen av frontfiguren Espen Eckbo.