Stjernene står i kø for å være med i «Hver gang vi møtes»

TV 2: - Vi kan nok velge artister fra øverste hylle.

NY SESONG?: «Hver gang vi møtes» har stor suksess, og avgjørelsen om det vil bli en ny sesong av det populære programmet vil snart bli tatt. 
Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
NY SESONG?: «Hver gang vi møtes» har stor suksess, og avgjørelsen om det vil bli en ny sesong av det populære programmet vil snart bli tatt. Foto: Vegard Grøtt / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Nylig gikk Bjarne Laastad i TV 2s informasjonsavdeling ut på mikrobloggtjenesten Twitter og etterlyste mannlige artister mellom 20 og 30 med «sterk katalog» til en eventuell ny sesong av «Hver gang vi møtes».

Forslagene fra Twitter haglet inn: Alexander Rybak, Karpe Diem-gutta, Thomas Dybdahl, Sondre Lerche, Kurt Nilsen, Lars Vaular og Jonas Alaska, for å nevne noen.

Nå står stjernene nærmest i kø for å være med i det populære programmet.

- Vi har fått flere henvendelser både fra management og artister, som er interessert i å være med i en mulig sesong to. Den positive responsen programmet har fått, gjør at vi nok kan velge på øverste hylle også i en eventuell ny sesong, sier Kari Austefjord, presseansvarlig for programmet, til Dagbladet.

Populært program Serien har gått de siste fem lørdagene på TV 2, og har hatt opp mot 600 000 seere.

PÅ SKJERMEN?: Marit Larsen.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ SKJERMEN?: Marit Larsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Fra dag én har fra programmet fått stor oppmerksomhet, og denne uka nærmest regjerte «Hver gang vi møtes»-musikken Itunes' liste over nedlastet musikk.

Blant annet skapte Eggum Twitter-storm da han debuterte som rapper ved å framføre Paperboys-låta «Tomorrow» i forrige episode.

Mest oppmerksomhet har Vinnis versjon av  «Sommerfuggel i vinterland» fått. Etter tre dager solgte den til platina. Videoen er sett nærmere 1,5 millioner ganger på Youtube, og statsminister Jens Stoltenberg røpet nylig på Twitter at låta er blant hans favoritter for tiden.

- Avgjør snart Ifølge presseansvarlig Austefjord er både publikum, musikkbransjen og kritikere svært positive til konseptet, og de medvirkende er selv strålende fornøyde med resultatet.

Det meste ligger til rette for at en sesong to av «Hver gang vi møtes» er ønsket, men den endelige avgjørelsen venter fortsatt på å bli tatt.
 
- Vi er i dialog med Mastiff TV som har laget sesong én for oss, og det vil bli tatt en avgjørelse om ikke så lenge, sier Austefjord.

Håper på sesong to De syv artistene i serien kunne da Dagbladet møtte dem under programmets pressekonferanse i januar fortelle at de håpet å bidra til at andre dyktige artister senere vil medvirke i programmet.

PÅ SKJERMEN?: Bjørn Eidsvåg. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet
PÅ SKJERMEN?: Bjørn Eidsvåg. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet Vis mer

- Vi vil vise andre artister at dette er et bra konsept, sa Eggum til Dabladet.

- Jeg håper på flere sesonger. Jeg tror alle artister vil oppleve å være med som fint og veldig spesielt, sa Halvdan Sivertsen.

Eggums forslag Eggum hadde også et par navneforslag til en mulig sesong to:

- Sondre Lerche, Lars Lillo-Stenberg, Maria Mena og Marit Larsen hadde gjort seg bra, eller andre artister som er så sterke i seg selv.

Kanskje er én av de kommende deltagerne Bjørn Eidsvåg? Den populære musikeren har iallfall uttrykt kjærlighet overfor programmet på Twitter.

PÅ SKJERMEN?: Sondre Lerche. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
PÅ SKJERMEN?: Sondre Lerche. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

- «Hver gang vi møtes» er så feelgood at det føles godt, tvitret han nylig.

Fikk maks uttelling Ikke rart at artistene kriger om å få ta del i «Hver gang vi møtes».

Gunnar Greve Pettersen, Vinnis manager, forklarer Vinnis deltagelse som «et eventyr av en opplevelse»

- Vi har fått maks uttelling, pluss litt til, i forhold til hva vi forventet.

Greve har mildt sagt lagt merke til Vinnis økende popularitet som en følge av å være med i serien.

PÅ SKJERMEN?: Maria Mena. Foto: Lars Myhren Holand / Dagbladet
PÅ SKJERMEN?: Maria Mena. Foto: Lars Myhren Holand / Dagbladet Vis mer

- Jeg har hatt sommerfugler i magen, hodet, armer og bein den siste måneden. Det er kanskje første gang en ung rap-artist og hiphoper når det norske folk. Og særlig den siste setningen der når en ny dimensjon nå som jeg vet at Stoltenberg hører på låta.

Manageren, som også har Lars Vaular og Sondre Lerche i stallen, ser ikke bort ifra at flere av hans artister vil bli å se i en mulig sesong to.

- Det er høyaktuelt, men innebærer at det må være riktig konstellasjon, riktig tidspunkt og ikke minst må det være en artist som har noe å gi, noe å fylle bordet med.

PÅ SKJERMEN?: Lars Lillo-Stenberg. 
Foto: Jon Terje Hellgen Hansen / Dagbladet
PÅ SKJERMEN?: Lars Lillo-Stenberg. Foto: Jon Terje Hellgen Hansen / Dagbladet Vis mer