Stjerner hyller musikalkongen

Livet til musikalkongen framfor noen, Cole Porter, skal nå filmes. Noen av verdens mest kjente artister deltar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Filmen om Cole Porters liv, «Just One of Those Things», har et budsjett på 110 millioner kroner.

Flere musikkfilmer

Etter at «Chicago» stakk av med så mange Oscar-priser, har Hollywood bestemt seg for å lage flere musikkfilmer. Miramax lager «Guys and Dolls», mens MGM satser på Cole Porter, med Kevin Kline i hovedrollen og Ashley Judd som hans kone Linda Lee. Porter var homofil, men elsket sin kone, og mye av musikken var skrevet til henne. Da hun døde, sluttet han å komponere.

Porters mest populære melodier er «Kiss Me Kate», «From This Moment on» og «High Society» som Bing Crosby, Frank Sinatra og Louis Armstrong udødeliggjorde.

Glimrende sangere

Filmen kommer til å vrimle av fabelaktige melodier og glimrende sangere, kan den britiske avisa Daily Telegraph avsløre. Robbie Williams skal synge «It's De-Lovely», Elvis Costello skal synge «Let's Misbehave» og kjæresten hans, den populære jazzsangeren Diana Krall, gjør «I Get a Kick Out of You».

Ellers danser og synger Alanis Morissette «Let's Do It, Let's Fall in Love». Den britiske skuespilleren Jonathan Pryce, som spilte Dr. Higgins i «My Fair Lady» i London i fjor, skal medvirke i filmen.

Regissøren Irwin Winkler håper at filmen vil gi Cole Porter en renessanse blant unge mennesker.

SYNGER: Robbie Williams skal synge «It's De-Lovely» i filmen om Cole Porters liv.
DANSER: Alanis Morissette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer