<strong>FULL KONTROLL:</strong> Chirag og Magdi fra Karpe Diem imponerte fra Amfiscenen på Hove. FOTO: EIVIND KRISTENSEN/DAGBLADET
FULL KONTROLL: Chirag og Magdi fra Karpe Diem imponerte fra Amfiscenen på Hove. FOTO: EIVIND KRISTENSEN/DAGBLADET Vis mer

Stjerner i øynene

Umulig å hate Karpe Diem i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||KONSERT: «Alle har en venn som hater oss, og alle har en venn som elsker oss», sier Chirag i rapgruppa Karpe Diem fra scenen på Hove, og det er det kanskje mye sant i.

Selvsikre og stødige Men akkurat i kveld er det vanskelig, for ikke å si umulig, å hate disse to guttene.

Det er nemlig imponerende å se og høre hvor dyktige Karpe Diem har blitt på scenen.

De er selvsikre, stødige og kommuniserende, noe låter som «Vestkansvartinga», «Aldri solgt en løgn» og «Farlig» er strålende eksempler på i kveld.

Med fullt band Med seg har de Something Sally som band, og selv om det finnes en mendge hiphop-med-rockeband-feller å gå i, svinges det unna de fleste.

Men én trampes det grundig nedi; i et altfor langdrygt midtparti introduseres alle bandmedlemmene mens de selv spiller et slapt Fjernsynskjøkkenet-komp, noe som bryter opp dramaturgien i en ellers uimotståelig sjarmerende konsert.

Mange hitter Likevel glemmes dette relativt kjapt så fort Karpe Diem får opp farten igjen.

De har bemerkelsesverdig mange hitter å ta av — med årets «Aldri solgt en løgn»-album har de markert seg som en av landets beste popgrupper — og runder av med et nært-«Rett opp og ned»-øyeblikk» med «Piano».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer