Stjernespekket artistsommer i Norge

Bob Dylan er ikke alene om å gjøre våren og sommeren 2002 til en stjernespekket artistfest i Norge.

Konsertfesten begynte onsdag med 9000 hylende tenåringer som fikk møte sine helter i Westlife i Oslo Spektrum. I går var det foreldrenes og besteforeldrenes store aften med Bob Dylan .

- Det ligger an til å bli en fin vår og sommer. Det klumper seg litt til i overgangen mai- juni, men billettsalget går bra og ingen ting tyder på at konsertene slår hverandre i hjel, sier konsertarrangør Rune Lem i Gunnar Eide AS.

Lem opplyser at de allerede er i gang med å booke store artister til høsten og vinteren. Han har god tro på å få artister som Alanis Morissette, Moby og Oasis .

Roger Waters (eks Pink Floyd) spiller 24. mai i Oslo Spektrum. Konserten er utsolgt med 7000 billetter. Dagen etter er Destiny\'s Child på plass, og de 8000 billettene er for lengst revet bort.

Begge Elton John -konsertene 1. og 2. juni er utsolgt, dvs 16000 billetter. Til Kylie Minogue -konserten 31. mai har allerede 5000 sikret seg billetter, og halvparten så mange har meldt sin interesse for Enrique Iglesias dagen før.

a-ha -konserten på Ullevaal Stadion 8. juni blir uten tvil den store begivenheten. 25000 billetter er lagt ut for salg, og halvparten er allerede solgt. Sondre Lerche og A-Camp deltar også på Ullevaal Stadion den lørdagen.

Dagbladet

VETERANKONSERT:</B> Roger Waters, tidligere frontfigur i Pink Floyd, spiller for et fullstappet Oslo Spektrum 24. mai. Konserten er nemlig utsolgt.