Stjernespekket dance-galla

Årets Hyperstate finner sted både i Oslo og København, og blir Skandinavias største happening i sitt slag. Toppnavnene florerer på artistlista, med Run DMC som det største trekkplasteret. I tillegg sender MTV fra festivalen, og det betyr unik PR for artistene.

Hyperstate har etablert seg som en attraktiv festival for artistene, og i år smeller arrangør Dub the Universe til med noen av de aller største navnene innen dance- og techno-sjangeren.

Fra England kommer Sunscreem, Mono og Kris Needs. Frankrike bidrar med Les Rythmes Digitales, og over dammen fra USA har Armand van Helden tatt turen, i tillegg til Run DMC.

Svenskene er sterkt representert, med blant andre Antiloop og Session. Av norske artister kan nevnes prof. Scuba, Zone S og D'Sound. Det mest eksotiske innslaget er kanskje israelske Astral Projection.

København får oppleve mange av de samme artistene som Oslo, men i begge byene kommer lokale innslag i tillegg. De norske performance-artistene Pain Solution Inc., Genitalia og Spacepeople Models skal holde sine show i begge byene.

Hyperstate går av stabelen 1. mai København og dagen etter i Oslo.
Dette er fjerde gang Hyperstate arrangeres i Oslo, og arrangørene har laget en egen MTV-video for anledningen.

I går kveld holdt Dub the Universe sitt releaseparty på programmet samtidig i København og Oslo.