Stjernespekket i ny film

Lenoardo DiCaprio, Bruce Willis, Elijah Wood, Mickey Rourke, Brittany Murphy og Kate Bosworth en og samme film?

(Dagbladet.no): Dette veritable stjernelaget kan materialisere seg i Robert Rodriguez sitt filmprosjekt «Sin City».

Prosjektet er en filmatisering av Frank Millers bejublede tegneserie med samme navn. Rodriguez har hatt stor suksess det voldelige enden av filmspekteret med filmer som «El Mariachi», «Desperado» og «Once Upon A Time In Mexico». Men for tide er han aktuell med filmen «Spy Kids 3-D Game Over» her hjemme Norge.

Flere av de nevnte stjernene har allerede fått roller i filmen. De andre er i samtaler eller har fått tilbud. Det sier flere kilder til bransjebladet Hollywood Reporter. I tillegg skal blant annet Benicio Del Toro også være nevnt i forbindelse med «Sin City».

Fantastiske og virkningsfulle sort-hvitt-tegningers samme med ganske eksplisitt voldelig handling har gjort Frank Millers «Sin City» til en kritikerrost favoritt blant de amerikanske tegneseriene. I serien møter vi forskjellige helters råe ferd gjennom en hard verden av horer, kriminalitet og korrupt stormakt.

Filmen skal bygges opp av tre sammenfiltrede historier dreid rundt et sett roller som bor i «Sin City».

ALT I ETT:</B> Venstre kolonne fra toppen: Del Toro, Rourke, Willis og Wood. Høyre fra toppen: Regissør Rodriguez, DiCaprio, Bosworth og Murphy.