Stjernestøv og klar tale

Molde spisser festivalformen.

KLAR TALE:  TONO-prisvinner og ECM-gründer Manfred Eicher. FOTO: LARS EIVIND BONES/DAGBLADET
KLAR TALE: TONO-prisvinner og ECM-gründer Manfred Eicher. FOTO: LARS EIVIND BONES/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): JA, vi er i gang! Utsikten fra 203 inkluderer nå hittil skoddeskjulte fjell og vi har oppdaget spisesteder i Molde som serverer middag til priser under en halv G.

Siden vi dessuten nesten ble gått/trillet ned av Antony Hegarty og et par Johnson'er da de tok seg inn i nabohotellet Seilet med sine trillebager, kan vi trygt fastslå at Molde nå koker av talent.

I DAG akter denne skriver samt fotograf Bones å wallraffe seg inn på John Scofields masterclass i gitarspill for viderekomne (Bones) like etter frokost. Hvis vi merker framgang, gjentar vi bedriften når Joe Lovano skal lære bort saksofonhemmeligheter seinere i uka, og regner med kunne ta eventoppdrag og kirkekonsertgiger når julen nærmer seg. (Henv. Havnelageret, eksp. anv.)

SERIØST: ECM-gründer og leder Manfred Eicher fikk TONOs Formidlerpris på tysk, engelsk og norsk av Synne Skouen i går kveld, og kvitterte med å takke opphavsrettsorganisasjonen for at den forsvarer opphavsretten i en tid der flere og flere mener at musikk skal være som luft: tynn, pisslunken og gratis. (Han uttrykte det ikke akkurat slik, men meningen var ikke til å misforstå.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer