Stjernekamp 2018

- Sto opp midt på natta og øvde på koreografien naken

Gode tilbakemeldinger fra dommerne har gjort Ulrikke Brandstorp enda mer sulten på å gjøre det godt i «Stjernekamp».

ØVDE OM NATTA: Lørdagens «Stjernekamp»-sending på NRK blir i hiphop'ens navn. I kveld blir det ekstra viktig at dansetrinnene sitter som de skal, og det har fått deltakerne til å ta ekstra grep. Ulrikke Brandsdal har for eksempel våknet midt på natta for å øve på koreografien sin. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
ØVDE OM NATTA: Lørdagens «Stjernekamp»-sending på NRK blir i hiphop'ens navn. I kveld blir det ekstra viktig at dansetrinnene sitter som de skal, og det har fått deltakerne til å ta ekstra grep. Ulrikke Brandsdal har for eksempel våknet midt på natta for å øve på koreografien sin. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå braker det løs igjen. I kveld er det klart for tredje episode av NRKs «Stjernekamp». Ti artister er allerede blitt ni, og etter kveldens konkurranse er det bare åtte igjen i kampen om å bli Norges ultimate entertainer. Nå har deltakerne begynt å kjenne at dette er en konkurranse.

- Jeg har virkelig kjent det denne uka som vi har så mye koreografi - shit, nå er vi i gang! Herregud, jeg har følt meg mye mer nervøs. Det er så mye som kan føre til totalt mageplask, sier «Stjernekamp»-deltaker Ulrikke Brandstorp til Dagbladet.

Kveldens tema er blitt en klassiker i programmets historie - nemlig hip hop. Her holder det ikke å framføre teksten og tonene riktig. Denne uka har deltakerne brukt enormt mye tid på å trene inn dans og bevegelser.

Våknet i panikk

Lørdag skal Brandstorp framføre «I like it» med Cardi B, Bad Bunny & J. Balvin. Hun ble dommernes favoritt det aller første programmet, og er hittil den eneste som har fått to terningkast fem av Dagbladets anmelder.

De gode tilbakemeldingene har gjort henne enda mer sulten på å prestere. Men det har også ført til noen litt merkelige situasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer