Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stockhaus

Rydder opp i stockhauset.

CD: Kristian Stockhaus dukket opp i 2001 med en lo-fi-estetikk så skranglete at selv St. Thomas framstår som en strigla søndagsskolegutt.

«Darling Excerpt» skal være svenskbergenserens melodiøse gitarrockeksamen etter den vimsete «Slanted And Enchanted»-aktige debuten «Kid Of Today, Man Of Tomorrow». Altså hans «Crooked Rain, Crooked Rain», hvis man tar den relevante Pavement-sammenlikningen helt ut.

Det kan høres ut som guttens eksentrisme foreløpig ikke har hatt altfor godt av å bli tøylet. «Darling Excerpt» har sine topper - «Hey There» er brillefin, brumlete eksentrikercountry, komplett med steelgitar fra produsent «HP» Gundersen - og et av årets fineste cd-omslag. Dessverre er det overvekt av anonym, kantete indierock med hint til Grandaddy og Silver Jews, uten den karismatiske brodden som trengs for at Stockhaus stikker seg fordelaktig fram denne gangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media