Stoldronninga

Oda er sendt i «stolen» i samtlige tre finalerunder - og har sluppet unna hver gang. Nå forbereder hun seg på en ny kveld på pinebenken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oda er sendt i «stolen» i samtlige tre finalerunder - og har sluppet unna hver gang. Nå forbereder hun seg på en ny kveld på pinebenken.

-  Jeg er jo blitt Idols stoldronning. Målet mitt er å havne i stolen fem ganger på rad - og overleve! Det har ingen andre klart, tror bergensjenta.

-  Det behøver faktisk ikke være så negativt. Maragaret Berger var jo i stolen annenhver gang. Og hun kom helt til Oslo Spektrum, sier Oda, og legger til at hun for moro skyld burde valgt låta «I\'m a Survivor» i kveld.

-  Men Destiny\'s Child er dessverre ikke norske, ler hun.

A eller O

Oda Evjen Gjøvåg er blitt såpass dreven i stol-gamet at hun leser på programledernes lepper hvilket navn de skal utrope til rundens taper - i kunstpausa før de uttaler navnet.

-  Sist fredag så jeg Guri Solberg forme munnen til en åpen vokal, men det var umulig å se om det var en «A» for Anders eller «O» for Oda. Heldigvis ble det ikke meg, forteller hun.

Runden før ble det en annen «A», nemlig Audun, som røk.

-  Den kvelden var jeg mest sint og lei meg over å havne i stolen. Satt bare og stirret rett fram, mens tankene raste gjennom hodet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer