Adam Pålsson:

- Stoler ikke på politiet

Ifølge den svenske skuespilleren har han fått traumer etter han ble overfalt av væpnet politi i fjor.

Traumer: Skuespilleren Adam Pålsson har blitt sterkt påvirket av hendelsen under innspillingen fra 2019. Video: Jonathan Fhinn Vis mer
Publisert

Under innspillingen av SVT- serien «Innan vi dör» i 2019 fikk skuespiller Adam Pålsson et brutalt møte med politiet.

Etter hendelsen har skuespilleren fått traumer, sier han nå. 32-åringen uttaler at han ikke stoler på politiet i et kommende intervju med journalist David Hellenius i TV4-programmet «Hellenius hörna» .

- Før ga jeg meg bare helt og tenkte at andre mennesker har kontroll over sikkerheten og så videre, det tar jeg ansvar for selv i dag. Når jeg ser en politibil har det alltid vært en sikkerhetsfaktor for meg, men nå får jeg puls når jeg ser en politibil. Jeg beklager å si det, men jeg følger jeg ikke kan stole på dem, sier Pålsson i intervjuet, gjengitt av Aftonbladet.

Lagt i bakken

<strong>TRAUMER:</strong> Skuespilleren Adam Pålsson har blitt sterkt påvirket av hendelsen under innspillingen fra 2019. Foto: Fredrik Sandberg/TT NYHETSBYRÅN / NTB
TRAUMER: Skuespilleren Adam Pålsson har blitt sterkt påvirket av hendelsen under innspillingen fra 2019. Foto: Fredrik Sandberg/TT NYHETSBYRÅN / NTB Vis mer

I en scene av serien som ble spilt inn i Stockholm sentrum, løp Paulsson med en pistol i hånden. Det førte til at politiet rykket ut.

- Vi fikk melding om at en mann løp rundt med pistol i gatene. To politipatruljer rykket ut og da de fikk øye på mannen, dro de våpen mot ham, sa Thomas Sundh i Stockholm-politiet den gang.

Kunne blitt skutt

Videre fortalte Sundh at politiet spurte Pålsson om han var bevæpnet, hvorpå den kjente skuespilleren skal ha svart «ja» og tatt fram pistolen. Sundh sa han ikke visste om Pålsson rettet pistolen mot politiet, men understrekte at han ikke kastet den fra seg.

På bilder fra stedet som Aftonbladet publiserte, kan man se at skuespilleren ble lagt i bakken på brutalt vis, før situasjonen roet seg. Politiet har i ettertid uttalt at de var få sekunder fra å skyte Pålsson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer