-  Stoler på Simonsen

Gry Jannicke «J-Diva» Jarlum satser på å danne allianse med Jan Simonsen i Kjendis-Robinson.

GARDERMOEN(Dagbladet): Grytidlig i går morges møtte de hverandre for første gang, fire av de fem kjendisene som skal danne Norges lag i «Robinsonekspedisjonen VIP».

Klokka 06.30 fløy Jarlum, eller J-Diva, som hun også kaller seg, av gårde mot Robinson-stranda i Malaysia, via Frankfurt. 07.05 fløy de tre andre i samme retning, med et annet fly via Wien. Tidlig i dag møter de den femte norske deltakeren, komiker Janne Rønningen, i Malaysia.

42 år gamle Gry Jannicke Jarlum frykter at Jan Simonsen, Ole Klemetsen og Lene-Elise Bergum scorer ekstra på at de fikk fly sammen i går:

-  De rekker jo å bli gode kompiser på en så lang flytur.

Satser på fisk

I morgen settes de 15 norske, svenske og danske kjendisene i land på Robinson-øya i Malaysia. I tre uker skal lagene bo side om side i hver sin leir på samme strand, og kjempe mot hverandre i såkalte Robinson-kamper. Det tapende laget må stemme ut én av sine egne i øyrådet.

J-Diva forteller til Dagbladet at hun knapt nok aner hvem hennes lagkamerater er. Men superinteressert i astrologi som hun er, har hun sjekket opp stjernetegnene:

-  Jan Simonsen er fisk, hvilket betyr at han er kreativ og dypttenkende. I tillegg er han omsorgsfull - nesten for omsorgsfull - men likevel trenger han tid alene. Ole Klemetsen er jomfru, he-he. Han har med andre ord orden og system på tingene. Men jeg kjenner ham jo ikke, sier Gry Jannicke.

-  Kan stikke deg i ryggen

-  Når det gjelder Lene-Elise Bergum, er jeg usikker. Hun er skorpion. Jeg går vanligvis godt overens med skorpioner, men de er også det farligste tegnet, og spesielt kvinnelige skorpioner. For de kan stikke deg i ryggen når du ikke ser det, konkluderer hun.

-  Og du selv, da?

-  Jeg er vær. Vi værer er krigere. Så jeg skal ikke undervurderes. Jeg satser også på å flyte på min sosiale intelligens. Fysisk er jeg nok ikke i min beste form. Men psykisk har jeg litt å fare med.

-  Hvilket inntrykk har du fått av de andre norske?

-  Jeg fikk ingen umiddelbar connection med noen. Den eneste måtte være Jan Simonsen. Men han har jo uttalt at han vil prøve å snorke oss andre ut av konkurransen. Likevel tror jeg kanskje at jeg satser på å danne allianse med ham og med Janne Rønningen. Jeg har hørt at hun digger meg.

-  Uansett tror jeg det er forutbestemt hvem som vinner. Jeg vet ikke hvem det blir, men de der oppe gjør, sier Gry Jannicke Jarlum og peker mot himmelen.

I tilfelle hun skulle være den utvalgte, har hun satset storparten av de fem tillatte bagasjekiloene på en madrass til å ligge på, og 400 sigaretter til å røyke på. Hun røyker 40 om dagen til vanlig.

Vinneren av «Robinsonekspedisjonen VIP» får 500 000 kroner - og kan donere inntil halvparten til et veldedig formål.

MØTTES I GÅR: På Gardermoen tidlig i går møttes fire av de fem norske deltakerne i årets Kjendis-Robinson. Gry Jannicke Jarlum er omkranset av f.v. politiker Jan Simonsen, skuespiller Lene-Elise Bergum og eksbokser Ole Klemetsen.