Klaus Sonstad:

- Stolt av at jeg hadde baller til å stå fram som sterilisert

Klaus Sonstad vet at det er mange menn som lurer på å sterilisere seg. Her deler han sine erfaringer.

KUTTET STRENGEN: Klaus Sonstad har ingen problemer med å åpne opp om personlige erfaringer, så lenge det er en mening med det. - Jeg vet mange mannfolk lurer på å sterilisere seg, sier programlederen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KUTTET STRENGEN: Klaus Sonstad har ingen problemer med å åpne opp om personlige erfaringer, så lenge det er en mening med det. - Jeg vet mange mannfolk lurer på å sterilisere seg, sier programlederen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det rareste var da hun sykepleieren som steriliserte ballene mine spurte meg, mens jeg lå der halvnaken med skjorte på og beina i gynekologstol: «Ja, har du noen spennende prosjekter på gang, da?»

Klaus Sonstad humrer i skjegget. Den 49 år gamle trønderen har Max (8), Milla (16) og Magnus (19) fra to tidligere forhold. I tillegg har samboeren Kathrine sønnen Einar på ni år. Sonstad har gjort sitt for å føre arten videre.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer