Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stolt Beckham: - Det er overveldende

Stjerneparet Victoria Adams og David Beckham spratt champagnekorkene etter at parets første sønn ble født i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er overveldende. Det er noe jeg alltid har ønsket meg, noe jeg alltid har håpet på, sa den nybakte faren like etter fødselen.

Oppkalt etter Brooklyn

En talskvinne for Spice Girls tilføyde at paret valgte navnet Brooklyn - etter en bydel i New York - fordi gruppen var på turné på USAs østkyst da Adams oppdaget at hun var gravid.

Ukomplisert

Den 24 år gamle sangerinnen, som allerede har rukket å bli mangemillionær, ble innlagt på det eksklusive Portland-sykehuset i sentrum av London i går formiddag. Fødselen skal ha forløpt uten komplikasjoner, og Beckham sa til pressefolk i går kveld at mor og barn har det bare bra.

Spice-gratulasjoner

Spice-kollega Melanie G fikk en datter på det samme sykehuset i London 19. februar i år. Melanie G - også kjent som Scary Spice - og barnets far, danseren Jimmy Gulzar ga dette barnet navnet Phoenix Chi. Hun og resten av gjengen var raskt ute med å gratulere Adams og Beckham torsdag.

Victoria Adams fødte sin sønn uten narkose og uten kunstige inngrep av noe slag, og hun kunne kort tid etterpå sitte oppreist i sengen og drikke champagne.

- Dette er uten sammenlikning det største jeg har vært med på, sa en gledesstrålende David Beckham etterpå.

(NTB-AFP)

GLISER: Den nybakte far David Beckham er storfornøyd med mor og barn.