Stoltenberg bruker sommeren på bokskriving

NATO-sjef Jens Stoltenberg skal bruke sommerferien på å skrive sin selvbiografi. Når boken kommer ut er ikke avklart.

SKRIVER SELVBIOGRAFI: NATO-sjef Jens Stoltenberg skal blant annet skrive om barndommen, tida i AUF og da han var i Arbeiderpartiets ledelse. Foto: Hans 
Arne Vedlog / Dagbladet
SKRIVER SELVBIOGRAFI: NATO-sjef Jens Stoltenberg skal blant annet skrive om barndommen, tida i AUF og da han var i Arbeiderpartiets ledelse. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er forlaget Gyldendal som skal gi ut boken, som skal handle om Stoltenbergs politiske liv.

- Det er et ansvar å bidra til å dokumentere den delen av norsk politisk historie som jeg har vært med på, fra barndommen, AUF-tiden, da jeg var i Arbeiderpartiets ledelse og tiden som statsråd og senere statsminister, sier Stoltenberg til NRK.

- Det føles også godt å skrive seg gjennom det, men det er begrenset hva jeg får tid til som generalsekretær i NATO, så jeg skal jobbe litt med boken i sommer, sier han.

I fjor sa Stoltenbergs nærmeste rådgiver, Randi Ness, til VG at de ville komme tilbake med dato og år for utgivelse senere. 

NTB

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer