Stoltenberg hyllet Ole Ivars

Jens Stoltenberg delte ut gullplate, artistvennene underholdt fra scenen, mens tusenvis av fans svingte seg i salen da Ole Ivars feiret sitt 40-årsjubileum med en heidundrende dansefest i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet):

-  Vi har jobbet fælt i et par år for å få dette til, det er moro å se så mange kommer - fra hele landet. Det er folk her som har kjørt buss helt fra Alta, mens andre har reist fra Kanariøyene, forteller William Kristoffersen.

-  Jeg så til og med en neger her!, sier Arne Willy Foss.

-  Ja, men det er jo naboen min det, så han kommer ikke så langveisfra, opplyser Ole Andreas Ødegård til guttas fornøyelse.

Selv om Jens Stoltenberg har begynt høstferien sin, tok han seg likevel tid til å dra til Hamar for å dele ut tre gullplater (20 000 solgte) til Ole Ivars, for albumene «Medisin mot det meste» (2000), «Ole Ivars beste» (2002) og den rykende ferske «Heldiggriser», som er plate nummer 35 fra bandet.

Stor ære

-  Det flotte med Ole Ivars er at de gjør folk glade, de byr på seg selv og er ikke selvhøytidelige. Dette er folkemusikk i ordets beste forstand, sier Stoltenberg, som har «Nei så tjukk du har blitt» som sin Ole Ivars-favoritt.

-  Det er ikke så rent sjelden at det blir dans på arbeiderpartiets arrangementer, og da hender det at Ole Ivars kan bli spilt, så jeg har svingt meg til Ole Ivars, jeg, sier Stoltenberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer