Stoltenberg kastet alle vinylplatene sine

Innrømmelsen kom da han åpnet virtuelt rockemuseum i dag. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag åpnet den digitale delen av pop- og rockmuseet Rockheim sine dører på nettet. I Virtuelle Rockheim kan brukere lage egne profiler, for deretter å ta en tur blant den norske musikalske utviklingen de siste tiårene.

- Rockheim er et veldig viktig løft for rock og pop i Norge, men det er en stor anerkjennelse også til Trøndelag og til trønderrocken, og til det Trøndelag har betydd for norsk rock og pop, sa statsministeren da han klippet den virtuelle snora til Virtual Rockheim i dag.

Utvikle og inspirereÅpningsseansen ble direktesendt via video til Trondheim, der publikum i tillegg ikke bare fikk overvære statsministerens omvisning i det virtuelle museet, men også en konsert der Stoltenberg og kulturminister Trond Giske framførte Dumdum Boys' «Splitter Pine».

- Å være statsminister betyr å klippe mange snorer og åpne mange museer, men dette er første gang jeg har gjort det på nettet - og det det var en veldig stor opplevelse, sa statsministeren til Dagbladet.no, før han også innrømmet at han synes det var spesielt å se seg selv gå rundt - og danse - i Rockheims virtuelle lokaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer