Stoltenberg skjermes

Det er i hvert fall én Stoltenberg med suksess her til lands. Multikomikeren Robert Stoltenberg lovte i går NRK en ny tv-serie til neste år. Men nå vil han ha ro.

I går var suksesskomikeren Robert Stoltenberg i et to timers møte med underholdningssjef Tordis Aavatsmark og prosjektsjef Charlo Halvorsen på Marienlyst. Stoltenbergs kontrakt med NRK går ut i 2004, og på møtet lovte han en ny serie til neste år.

Aavatsmark ser gjerne at det blir en ny versjon av «Borettslaget», og sier at hun mer enn gjerne rydder plass i beste sendetid på lørdager.

- Vi tenker primetime. Da er det ikke unaturlig å tenke lørdager, men vi har jo også andre dager i uka hvor Robert fint kan gå inn, sier Aavatsmark.

Merker hardkjøret

Seertallene for «Borettslaget» har gått rett til værs siden starten 10. januar. Torsdag satte Piirka og de andre beboerne i Tertitten borettslag ny rekord med 1169000 seere. Torsdag sendes siste episode i denne omgang.

Stoltenbergs manager, Knut Müller-Nilssen i Seminarpartner, sier at komikeren har merket hardkjøret. Müller-Nilssen svarer på spørsmål fra pressen, og siler henvendelser fra firmaer og privatpersoner som vil ha Stoltenberg på oppdragslista.

- Robert er veldig overveldet av alle de positive reaksjonene han har fått med «Borettslaget». Han er en veldig følsom fyr, og vil nå skjermes, sier Müller-Nilssen.

Aavatsmark sier at 99 prosent av telefonhenvendelsene i går var om Stoltenberg.

- Godt med ferie

- Robert er usedvanlig sympatisk og beskjeden, og du kan tenke deg det trøkket han er utsatt for nå. Både han og vi synes det er fryktelig moro med «Borettslaget». Det har vært veldig hard jobbing, og jeg tror nok det skal smake godt med litt påskeferie, sier Aavatsmark.

- Stoltenberg får enormt mange henvendelser. Hadde han svart på alle, så ville han ha blitt sittende i telefonen hele dagen. Det blir mye på en gang, sier Aavatsmark.

Dagbladet forsøkte også å få tak i Stoltenberg i går, men lyktes ikke.

TILBAKE NESTE ÅR: Robert Stoltenberg lover ny serie til neste år, men nå vil han ha ro og påskeferie.