Stoltenbergs datter i «Julemorgen» Fikk drømmejobben

Jens Stoltenbergs datter Catharina (10) er en av tre nye programledere i NRKs «Julemorgen».

Catharina Stoltenberg har i likhet med Nikolai Kyttari Djupesland (12) og Marcus Resch (9) gjort seg fortjent til drømmejobben gjennom flere opptaksprøver. Catharina har allerede erfaring fra teaterlivet og drømmer om en jobb som skuespiller eller programleder i tv når hun blir stor.

- I fjor spilte jeg både dokke, rampejente og byjente i «Pinocchio» på Det Norske Teatret, forteller hun.

«Les Misérables»

Nikolai og Marcus har også erfaring fra showbiz. Førstnevnte har vært med i «Påskemorgen», «Uhu» og i et innslag i Østlandssendingen. Da spilte han gitar på Rockefeller i Oslo. Marcus kan på sin side skryte av å kjenne selveste Carola.

- Vi spilte sammen i «Les Misérables». Jeg var «Gavroche». Og da jeg var tre, var jeg med i Blenda-reklamen, sier Marcus.

«Nytt på nytt»

I år blir det «Julemorgen» for femte år på rad. Det blir som vanlig tegnefilmer, konkurranser og mye sang og musikk når Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland sammen med de tre barna inviterer alle mellom fire og tolv til en to og en halv times kosestund foran tv-apparatet. For Catharina, Marcus og Nikolai er programlederne i Barne-TV idealer. Også gjengen i «Nytt på nytt».

- Programledere må være seg selv, mener Catharina.

«Julemorgen» sendes hver dag kl. 08.00 fra 21. desember. Christian Ingebrigtsen fra A1 kommer på besøk, og det går rykter om at Piirka stikker innom en morgen.

JULEMORGEN: Catharina Stoltenberg (i midten) får Nikolai Kyttari Djupesland (t.v.) og Marcus Resch som kolleger i årets «Julemorgen» på NRK1. Men sjefene er som vanlig Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland.