Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stones i boks - nesten

Skandinavia-delen av Rolling Stones-turneen er klar - nesten. Bare konserten på Valle Hovin i Oslo søndag 2. august står åpen. - Vi venter bekreftelse hver dag, opplyser Kristin Jacobsen hos konsertarrangør Gunnar Eide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store deler av Rolling Stones-turneen som starter med fire konserter i Tokyo 12. mars, er bekreftet. 29. juli spiller Stones i København, 31. juli i Göteborg og 5. august i Helsinki. På spilleplanen står altså Norge oppført med 2. august.

- Vi forholder oss til den datoen, men har ikke fått den bekreftet. Derfor kan vi ikke slå det fast, sier Kristin Jacobsen.

Rock og VM

Årets Quartfestival arrangeres i perioden tirsdag 30. juni til og med lørdag 4. juli. Midt under Quartfestivalen, er det VM-kvartfinale. Men festivalgeneral Toffen Gunnufsen lar seg ikke skremme av fotball-VM.

- Vi skal ha flere fotballtelt og er derfor ikke redd for konkurranse, sier Gunnufsen som lover et steinbra og utvidet festivalprogram til sommeren.

- Billettprisene går ned med 12 prosent, og det etter at staten har pålagt oss en artistskatt på 15 prosent fra i år. For alle dagene betaler du en billett på 890 kroner.

Seinsommeren

Mens Quarten innlemmer fotball-VM i sitt program, blir sannsynligvis den 28. Kalvøyafestivalen utsatt til august.

- Vi tør ikke å legge oss ut med VM og Drillos. Vanligvis har vi Kalvøyafestivalen mot slutten av juni, men i år blir det nok helga 15.- 16. eller 22.- 23. august, sier arrangør Paul Karlsen.

Programmet er langt fra klart, men som Karlsen sier det:

- Pearl Jam ville vært noe av det flotteste vi kunne fått. Vi hadde dem i 1993 sammen med Neil Young, og det var fantastisk. Jeg tar dem gjerne igjen.

Norwegian Wood-festivalen blir helga før fotball-VM, 5.- 7. juni i Frognerparken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!