Stones må utsette turné

BERLIN (Dagbladet): Rolling Stones må utsette starten på sin store europaturné - fordi Keith Richards falt ned en trapp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Berlin sto på hodet - til i går ettermiddag. Da kom meldingen om at den gigantiske scenen kunne plukkes ned igjen fra den storslagne Olympiastadion.

Vondt i brystet

Søndag var Richards - ifølge de offisielle meldingene - på vei fra en etasje til en annen i biblioteket sitt hjemme i Connecticut. Uten at Peter Schwenkow i Concept Concerts vil gå inn på detaljene omkring den dramatiske begivenheten, er det klart at den 56 år gamle stjernen på en eller annen måte falt ned trappa. Han ble brakt til et privat sykehus i New York med smerter i brystet og legene mener at han i beste fall har fått brister - i verste fall brudd - på to ribbein.

Etter konserten i Berlin fredag, var det meningen at bandet skulle reise videre til München og Gelsenkirchen, hvor gigantiske - og helt identiske - sceneanlegg er nesten ferdig montert.
- Teknikerne har holdt på i fem-seks dager med forberedelser i de tre byene. I dag måtte vi bare sende beskjed om at de kunne pakke sammen sakene og fjerne dem fra konsertområdene, konstaterer Peter Schwenkow.

Planlegger ikke

I et intervju for få dager siden uttalte Richards selv at han ikke er typen som legger planer for hva han skal foreta seg i tida som kommer: - Gjør jeg det, så skjer det bare noe. Så jeg tar dagen og veien og stoler på forsynet, sa han.

Hvis de skadde knoklene ordner seg etter legenes plan, kan Stones starte europaturneen sin i Milano den 30. mai. Hvis ikke, blir det snakk om Mannheim ei uke seinere eller Nürnberg midt i juni.
Keith Richards skade får ingen betydning for Stones' konsert i Oslo 2. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer