Stones ruller igjen

Skal på verdensturné.

(Dagbladet.no): Rolling Stones har kalt inn til pressekonferanse i New York i dag klokka 18.30 norsk tid.

Invitasjonen røper ingenting om hva som skjer, men fans og musikkjournalister regner med at Mick Jagger & Co annnonserer verdensturné og et nytt album, skriver LiveDaily.com.

Rolling Stones sin hjemmeside skriver i dag at «store nyheter» kommer på siden en halvtime etter et pressen stiller til konferanse.

Ryktene om Stones-turnéen har løpt en stund. Undercover Music skriver at bandets første konsert er i Boston den 21. august. Minst fire kanadiske konserter skal også være planlagt.

Man regner med at pressen får høre nytt om Stones sitt neste album, det første studioalbumet siden «Bridges To Babylon» fra 1997. Det nye albumet er produsert av Don Was og slippes trolig senere i år.

NY TURNE: Mick Jagger og Keith Richards fra Stones har kalt til pressekonferanse i dag. Der vil de antagelig fortelle om ny turné og nytt album. Foto: SCANPIX
NY TURNE: Mick Jagger og Keith Richards fra Stones har kalt til pressekonferanse i dag. Der vil de antagelig fortelle om ny turné og nytt album. Foto: SCANPIX Vis mer
STJERNER:</B> Rolling Stones har holdt det gående i over 40 år. Fra venstre: Charlie Watts, Mick Jagger, Ron Wood og Keith Richards.