«Ultimate Slip 'N Slide»

Stopper produksjon etter diaré-utbrudd

Et amerikansk TV-show måtte avslutte produksjon etter at flere på settet ble rammet av «eksplosiv» diaré.

STOPPET: Produksjonen av «Ultimate Slip 'N Slide» måtte stoppes etter diaré-utbrudd. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
STOPPET: Produksjonen av «Ultimate Slip 'N Slide» måtte stoppes etter diaré-utbrudd. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I programmet «Ultimate Slip 'N Slide» kan deltakerne kjempe om store pengepremier på blant annet en gedigen vannsklie. Det lover derimot ikke godt for programmets premiere.

Produksjonen av programmet er nå stanset etter at nærmere 40 personer skal ha fått «voldsom, eksplosiv diaré». Det skriver blant People Magazine og The Wrap.

Det er foreløpig ikke kjent hvor smitten kom fra.

SKUMMELT: En kvinne skulle bare skli ned en vannsklie, og kommer neppe til å glemme hva som møtte henne i vannet. Reporter: Christian Wehus. Video: @Kevinwithan Vis mer

Hastverk

En av de ansatte på settet skal ha testet positivt på tarmparasitten Giardia. I tillegg til vekttap og uvelhet, fører den til voldsom diaré. Parasitten smitter blant annet gjennom drikkevann og matvarer.

Produksjonen har nå hyret inn i et eksternt selskap for å ta prøver, av blant annet vannet i den enorme vannsklia hvor deltakerne konkurrerer.

En kilde til The Wrap skal ha sagt at utbruddet kom plutselig, og at de rammede fikk hastverk med å komme seg til toalettene.

Neste trinn

Representanter for Los Angeles County Department of Public Health og Ventura County Public Health svarte ikke umiddelbart på People magazines forespørsel om kommentar, men magasinet skriver at en representant for Universal Television Alternative Studios, som produserer showet for NBC, har gitt en uttalelse til People.

- Helsen og sikkerheten til alle på vårt sett er vår førsteprioritet, derfor har vi tatt beslutningen om å stoppe produksjonen av «Ultimate Slip 'N Slide» på nåværende stedet, sa talsmannen.

- Vi er i ferd med å bestemme neste trinn for å fullføre produksjonen, fortsatte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer