«Star Wars: Episode IX»

Stopper ryktene om Carrie Fisher i ny «Star Wars»-film

De sørger fortsatt over stjernas bortgang.

RYKTER: Etter at det ble kjent at skuespillerlegenden Carrie Fisher døde, har ryktene herjet verden over om hva som vil skje videre med den ikoniske rollen. «Star Wars» bekreftet fredag at hun iallfall ikke vil bli dataanimert. Foto: NTP Scanpix
RYKTER: Etter at det ble kjent at skuespillerlegenden Carrie Fisher døde, har ryktene herjet verden over om hva som vil skje videre med den ikoniske rollen. «Star Wars» bekreftet fredag at hun iallfall ikke vil bli dataanimert. Foto: NTP Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 27.desember 2016 ble det kjent at den berømte skuespilleren Carrie Fisher var død.

Fisher er mest kjent for sin suksessrike rolle som «Prinsesse Leia» fra George Lucas`s fiktive Star Wars-univers.

Spekulasjoner etter bortgang

Kort tid etter dødsfallet til skuespillerlegenden begynte spekulasjonene å herje.

Fans over hele verden lurte på hva som vil skje videre med den ikoniske rollen i fremtidige Star Wars-filmer.

Før hun døde hadde skuespilleren allerede filmet ferdig sine scener for neste film, «Star Wars: Episode VIII», som har premiere i desember 2017.

Det var også forventet å få se Fisher dukke opp i den neste filmen, «Star Wars: Episode IX», som til dags dato er på manusstadiet og har planlagt lansering i 2019. Det melder Hypebeast.

DØDSFALL: Kun dagen etter at datteren Carrie Fisher døde, mistet også moren Debbie Reynolds livet etter et slag. Reynolds var kjent fra filmroller i komedier og musikaler som Singin in the rain. Video: NTB Scanpix Vis mer

Fansen har blant annet spekulert i om hennes karakter vil dukke opp igjen som en CGI-modell (dataanimert), som produksjonsselskapet tidligere også har gjort i filmen «Rogue One».

Helt siden Fishers bortgang har det vært stille fra produksjonen om hvordan de har valgt å løse dette problemet. Til nå.

Pressemelding

På Star Wars sin offisielle hjemmeside har de nå lagt ut en pressemelding hvor de kommer med noen oppklaringer.

De skriver blant annet at de vanligvis ikke pleier å svare fans og presse, men at de denne gangen ville gjøre et unntak og oppklare ryktene som har svirret rundt i forbindelse med Fishers videre karakter. Der slår de også fast at Fischer ikke kommer til å bli dataanimert.

Senere skriver de at Fisher alltid vil være en del av «Lucasfilm»-familien. De uttrykker at de fortsatt sørger over tapet av suksess-skuespilleren, og at de alltid vil sette pris på de minnene de fikk sammen med henne.

Lang karriere

Siden 1975 har Fisher deltatt i et 20-talls filmer og serier, og blitt et stort navn over hele verden.

Allerede som 12-åring viste Fisher et stort talent innen teater og skuespill, og begynte å opptre i Las Vegas sammen med sin suksessrike mor, Debbie Reynolds. Skuespillerlegenden Reynolds døde dagen etter Fishers dødsfall.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer