«America's got talent»

Stoppes etter grusom ulykke

Produksjonen av talentprogrammet «America's Got Talent» er stoppet etter at en deltaker ble skadet i et stunt som skal ha ført til en eksplosjon på settet.

SKADET: Deltaker Jonathan Goodwin ble utsatt for en ulykke under innspillingen av «Americas got talent» i forrige uke. Han skal ha havnet mellom to biler, og bilene skal deretter ha eksplodert. Bildet er hentet fra en tidligere opptreden. Skjermdump: America's Got Talent / YouTube
SKADET: Deltaker Jonathan Goodwin ble utsatt for en ulykke under innspillingen av «Americas got talent» i forrige uke. Han skal ha havnet mellom to biler, og bilene skal deretter ha eksplodert. Bildet er hentet fra en tidligere opptreden. Skjermdump: America's Got Talent / YouTube Vis mer
Publisert

Stuntmannen Jonathan Goodwin var i forrige uke involvert i en alvorlig ulykke under innspillingen av talentprogrammet «America's Got Talent», melder Deadline.

Ifølge Deadline skal Goodwin ha blitt klemt mellom to biler i et stunt som gikk fryktelig galt. Det skal også ha ført til en eksplosjon på settet til talentshowet.

En rekke amerikanske og internasjonale medier har omtalt hendelsen, blant dem Entertainment Weekly, Metro og Independent.

I en video som skal vise hendelsen ser man Goodwin havne mellom to biler som er 20 meter oppe i lufta. Goodwin hang fast i et tau som han måtte komme seg løs fra, for deretter å lande på en luftmadrass på bakken. Dette skal han derimot ikke ha rukket. Bilene kolliderer, og videoen viser en eksplosjon i det de krasjer.

Medier som TMZ og New York Post har også omtalt videoen, men det er så langt ikke bekreftet offisielt at den viser hendelsen.

Bekrefter ulykke

En talsperson for talentprogrammet bekrefter til Deadline at det skjedde en ulykke på settet der Goodwin ble skadet mens han framførte sitt nummer.

- Han var bevisst og ble umiddelbart fraktet til sykehuset, der han fortsatt mottar behandling. Våre tanker og bønner går til han og hans familie, mens vi venter på videre oppdateringer om hans tilstand, sier talspersonen til Deadline.

Kjendisnettstedet TMZ hevder Goodwin først var bevisstløs, og at folkene på settet trodde at han var død. De påpeker at han skal ha vært bevisst da de fraktet ham til sykehuset.

Det har foreløpig ikke blitt offentliggjort mer informasjon om Goodwins tilstand.

IMPONERER: Peter Rosalita gir dommerne gåsehud da han opptrer i talentkonkurransen «Americas got talent». Video: Youtube Vis mer

Risikable stunts

Goodwin var også med i talentprogrammet i fjor, der han gjennomførte en rekke risikable stunts.

I en av episodene gjennomførte han et stunt der han måtte komme seg fra en lift til en annen ved bruk av zipline.

Hendene hans var bundet fast på ryggen, og han var låst fast rundt overkroppen. Han stoppet midtveis i ziplinen, og for å komme seg videre til den andre liften måtte han først klare å løse opp knuten rundt hendene, og deretter klare å få opp låsen som bandt han fast rundt overkroppen. Det mest oppsiktsvekkende var at han måtte holde seg fast i tauet til ziplinen ved å bruke tennene sine. Tauet var også fyrt opp.

Da knuten og låsen var låst opp kom han seg over til andre siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer