Stor a-ha-opplevelse på Ullevaal

Med 23.200 tilhengere i ryggen inntok a-ha Ullevaal stadion til stormende jubel lørdag kveld. Like før klokken 23 gikk de av scenen som seierherrer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På arenaen hvor det til vanlig er landslaget, Lyn eller Vålerenga som underholder, var det lørdag Morten Harket, Magne Furuholmen, og Paul Waaktaar Savoy som sørget for spill for galleriet.

Da den norske supergruppa avsluttet forestillingen på landskamparenaen med monsterhiten «Take on me», hadde festen vart i sju timer allerede. Saybia slapp til først, så fulgte Sondre Lerche, Big Bang, A Camp og nysirkustruppen Cirkus Cirkör.

Men først da hovedattraksjonen gikk på scenen i 21-tiden, kom den store scenen skikkelig til sin rett, med storslagent lysshow og allsang blant publikum.

- Tok av

- Det tok helt av! Publikum ville bare ha mer og mer, sier Linda Christoffersen til NTB. Sammen med ni venninner satt hun helt øverst, bakerst og kunne skue ut over folkehavet.

- Det var litt vanskelig å høre hva som ble sagt på scenen, men vi hadde kikkert. Likevel var det først da a-ha startet lysshowet vi så noe særlig. a-ha var veldig bra, selv om de kunne ha holdt på lenger, sier Christoffersen.

Siril Utle tok turen fra Bergen for å få med seg heltene på Ullevaals gress.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer