Stor og spennende fortelling

Det er en stor og spennende fortelling Goddard tegner i sin tiende roman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Trådene trekkes tilbake både til århundreskiftet og til et mord og en påfølgende henrettelse i 1947. Men hovedhandlingen foregår i 1981, da et selvmord river opp gamle sår i byen Truro i Cornwall.

Hengt

Christian Napier kommer tilbake til Truro som en annen fortapt sønn, for å feire sine foreldres gullbryllup og sin nieses bryllup. Men for Chris blir feiringen alt annet enn hyggelig. Hans barndomsvenn Nicky Lanyon dukker opp i en forsoffen tilstand og snakker usammenhengende om sin far Michael, som ble dømt til døden og hengt for drapet på Chris' grandonkel i 1947.

Morgenen etter blir Nicky funnet hengende fra et tre, og det ryster Chris så mye at han begynner å rote i det som skjedde for 35 år siden. For med dommen over Michael Lanyon, ble Chris og de andre i Napier-familien meget velstående mennesker.

Et forsøk på å grave opp fortidas mange godt gjemte hemmeligheter kan få uante konsekvenser for familien til Chris.

Glimrende

«Ingen vei tilbake» er en glimrende oppbygd thriller, som aldri finner det for godt å slippe taket i leseren. Den er en fryd fra første til siste side, for overraskelsene og de uventede vriene slutter egentlig aldri å komme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer