Stor Playboy-fest i kveld

Flere hundre menn sto i kø for å få et glimt av Christina Gjerdrum (23) fra Grefsen i Oslo. Hun er første utbrettpike i den norske versjonen av Playboy, og i natt ble bladet lansert.

Kjendisfri playboy-fest

Ingeborg Sørensen misset ikke

Det var flest menn som møtte opp i Victoria Teater i Oslo sentrum i går. Ikke så rart, kanskje, siden anledningen var lanseringen av norske Playboy. Også de største kjendisene glimret med sitt fravær. Men noen kjente fjes var å se i mengden foran Christina Gjerdrum og redaktør Wenche Steen.

Christina innrømmer at mamma var skeptisk til ideen om å brette seg ut for norske lesere.

Mamma sa ja

- Alle blir vel litt forskrekket. Men hun godtar at jeg må ta mine egne valg, sier Christina til Dagbladet :på nettet.

- Faren min sier spøkefullt at familien skal ta en lengre ferietur når bladet kommer på gaten. Han lurte på om ikke jeg også ville være med. Jeg håper jo de ikke ser negativt på det. Enkelte ville nok det, men selv ser jeg ikke noe galt i disse bildene. Jeg er faktisk ganske stolt av dem, sier hun.

Hete bre-bilder

Blitzlampene lynte mot henne og 23-åringen ble intervjuet direkte på TV. Men Oslo-jenta virker faktisk litt sjenert. Da hun skulle posere for Playboy, ble hun tatt med til skiparadiset Stryn på Vestlandet. Og midt i den iskalde breen knipset John Rutter de første norske Playboy-bildene.

- Jeg har aldri vært så kald i hele mitt liv. Men det var utrolig spennende. Fotografen fikk meg til å føle meg vakker, og profesjonalismen til hele teamet gjorde at jeg følte meg komfortabel selv om jeg aldri har stått foran et kamera før. Ihverfall ikke uten klær, sier hun.

HET:Christina Gjerdrum (23) poserte i isbreen på Stryn. Hun er Miss desember/januar i norske Playboy.