«Game of Thrones» sesong sju:

Stor rykteflom om «Game of Thrones»

Ifølge rykter finner Cersei en ny alliert i syvende sesong.

PÅ RØMMEN: Søsknene Yara og Theon Greyjoy, spilt av Gemma Whelan og Alfie Allen, måtte forlate Iron Islands forrige sesong. Foto: HBO Nordic
PÅ RØMMEN: Søsknene Yara og Theon Greyjoy, spilt av Gemma Whelan og Alfie Allen, måtte forlate Iron Islands forrige sesong. Foto: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mens syvende sesong av fantasy-serien «Game of Thrones» spilles inn har ryktene begynt å svirre.

OBS! Artikkelen inneholder spoilere!

Før sesongavslutningen handlet ryktene tidligere om hvor de siste innspillingene foregår i seriens univers. Ifølge The Independent har det foregått innspilling i Uribe-Kosta i Spania.

Dette ble først meldt av den spanske avisa El Correo, som fikk dette bekreftet fra ordfører Roberto Munos.

Store ting for ny karakter

«Game of Thrones»-fans i Belfast delte i forrige uke bilder på sosiale medier sammen med flere av seriens skuespillere.

Blant annet av Nikolaj Coster-Waldau, som spiller Jaime Lannister og Pilou Asbæk, som spiller Euron Greyjoy.

Nettstedene Watchers on The Wall, The Independent, Gamenguide og Cinemablend hevder om at nye allianser i serien skal være på gang, men dette er ikke bekreftet.

Ifølge fansiden Watchers on the Wall skal store ting skje for en relativt ny «Game og Thrones»-karakter.

Euron Greyjoy, spilt av danske Pilou Asbæk, dukket opp i sesong seks av serien. Han skal ifølge rykteflommen gå inn i en allianse med dronninga Cersei. I tillegg skal han også komme til å drepe minst én av Dornes femme fatales: «The Sand snakes».

The Independents skribent skriver at en allianse mellom de to karakterene kan være sannsynlig.

- En slik allianse kan gi mening, da det er usannsynlig at Eurons taktikk i å gjøre kur til Daenerys Targaryen vil lykkes, skriver Christopher Hooton.

- Ta rotta på Cersei

Marie L. Kleve, anmelder i Dagbladet, tror også ryktet er sannsynlig.

- Jeg tipper det første Daenerys har planer om å gjøre når hun kommer til Westeros, er å ta rotta på Cersei, for deretter å kvitte seg med Euron. Alene vil både Cersei og Euron bli en altfor lett match for Daenerys til at det blir noe morsomt for oss å se på. Sammen, derimot… da snakker vi!

Kleve ser for seg at Euron og Cersei kan bli en interessant allianse.

- Euron, den brautende machofyren, minner forresten ikke så lite om Cerseis avdøde ektemann Robert, som hun jo ikke var så begeistret for, så det kan bli en artig allianse.

Daenerys og Jon
Hvem Jon Snow egentlig er har vært et av seriens viktigste spørsmål siden starten.

På slutten av sjette sesong fikk fansen bekreftet at at Lyanna Stark er mora til Jon, og at broren Ned tok på seg farskapet for å beskytte babyen, etter at hun døde i barselsenga. Dermed er Daenerys Targaryen og Jon Snow i slekt.

JON SNOW: I sesong seks ble det avslørt at Jon Snow, spilt av Kit Harington, mest sannsynlig er sønnen til Lyanna Stark og RhaegarTargaryen. Foto: HBO Nordic
JON SNOW: I sesong seks ble det avslørt at Jon Snow, spilt av Kit Harington, mest sannsynlig er sønnen til Lyanna Stark og RhaegarTargaryen. Foto: HBO Nordic Vis mer

Kleve ser fram til møtet mellom Jon Snow og Daenerys i syvende sesong.

- For å være helt ærlig, håper jeg Daenerys og gjengen gjør seg ferdig med King’s Landing ganske kjapt, og heller vender nesa nordover. Det er jo der de virkelig store tingene vil skje! Dette kan bli sesongen der vi endelig får det møtet mellom Daenerys og Jon Snow, som «Game of Thrones»-fansen har ventet på helt siden første sesong.

Søsknene splittes

Euron Greyjoy er Yara og Theons onkel. I forrige sesong var hans viktigste oppdrag å drepe sin bror kong Balon Greyjoy og ta over makten på Iron Islands.

Han sverget å drepe Yara og Theon som såvidt klarte å rømme til sjøs.

Hvis de nye ryktene er sanne blir det et slag til sjøs etter at Euron har klart å ta igjen søsknene. Ifølge ryktene skal en av søsknene også komme til å bli fanget.

The Independent stiller spørsmål ved om Theon Greyjoy vil bli torturert og holdt fengslet enda en gang.

- Det ville vært ganske brutalt og repetetivt. Jeg kan heller se for meg at Euron kommer til å fange Yara. Dette vil tvinge Theon til å finne sin mentale styrke til å redde sin søster, skriver Hooton.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer