Stor «The Dark Knight»-konkurranse!

Vinn flytur, hotellopphold og premierebilletter.

(Dagbladet.no): «The Dark Knight» er oppfølgeren til den kritikerroste «Batman Begins» - og handlingen dreier seg rundt Batmans utrettelige krig mot kriminaliteten i hjembyen.

«The Dark Knight» holder stjernespekket verdenspremiere i London mandag 21. juli - og nettopp du kan vinne både flytur, en natt på hotell og premierebilletter til deg selv og en venn.

Alt du trenger å gjøre, er å svare riktig på tre svært enkle spørsmål:

1. Bruce Wayne er den maskerte krimbekjemperen Batmans sofistikerte alter-ego. Skuespilleren bak karakteren Wayne har tidligere spilt i filmer som «Batman Begins», «3:10 to Yuma» og «The Prestige». Hvem er han?

a. Christian Bale

b. Matt Damon

c. Ben Affleck

Hva er navnet på den mørke skyskraper-byen hvor handlingen i «The Dark Knight» finner sted?

JOKEREN: Heath Ledger spiller den størse slemmingen av alle i den kommende «The Dark Knight»-filmen, som kommer på norske kinoer 25. juli.
JOKEREN: Heath Ledger spiller den størse slemmingen av alle i den kommende «The Dark Knight»-filmen, som kommer på norske kinoer 25. juli. Vis mer

a. Gothill City

b. Gotheim City

c. Gotham City

Alfred, Bruce Waynes trofaste butler, spilles også denne gangen av en Oscar-vinnende skuespillerlegende. Vedkommende har vært med i filmer som «Siderhusreglene» og «Alfie». Hvem er han?

a. Michael Caine

b. Sean Connery

c. Marlon Brando

SEND DINE SVAR MED NAVN, ADRESSE OG TELEFONNUMMER TIL:

Stor «The Dark Knight»-konkurranse!

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren vil bli kontaktet.

---

NB! Vær kjapp! Vinnere trekkes allerede fredag klokken 09.00 - og den heldige utvalgte må belage seg på å dra til London førstkommende mandag (21.07.08). Returen til Norge skjer påfølgende tirsdag etter premieren. Aldersgrense er 18 år.

Filmen har norsk kinopremiere fredag 25. juli. Dette er altså en unik sjanse til å se «The Dark Knight» lenge før alle andre - og sammen med hele stjernelaget av kjente filmskuespillere i metropolen London.

Konkurransen presenteres i samarbeid med Sandrew Metronome og Warner Bros. Les mer om «The Dark Knight» her: www.thedarkknight-no.com.