Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Storås er konkurs

Men lokale krefter vurderer å «ta en Arild Buli» og lage en mer folkelig festival.

I GAMLE DAGER: Storåsfestivalen i 2008. Etter festivalen trakk Sveinung Sundli seg som daglig leder, og ble erstattet av Erlend Mogård-Larsen. Nå er festivalen konkurs. Foto: Sveinung Uddu Ystad
I GAMLE DAGER: Storåsfestivalen i 2008. Etter festivalen trakk Sveinung Sundli seg som daglig leder, og ble erstattet av Erlend Mogård-Larsen. Nå er festivalen konkurs. Foto: Sveinung Uddu Ystad Vis mer

||| Allerede 8. oktober uttalte styreleder i festivalen, Ola I. Solem at han trodde det gikk mot konkurs, og i dag tar daglig leder Erlend Mogård-Larsen festivalen til skifteretten, skriver avisa Sør-Trønderlag.

Storåsfestivalen har et underskudd på 2,4 millioner i tillegg til den oppbrukte kassakreditten.

Høyt bankkrav
- Vi har ikke greid å skaffe nok kapital til å dekke underskuddet. Egenkapitalkravet fra banken var himmelhøyt over det vi kan klare, uttaler styremedlem Anne Sofie Hunstad til avisa.

Kravet fra Meldal sparebank om frisk en egenkapital var på 1,5 millioner kroner.

Ifølge avisa Sør-Trøndelag er lokale krefter i gang med et potensielt gjenopplivingsforsøk.

- Mer folkelig
En av tidligere Storås-sjef Sveinung Sundlis våpendragere Gunnar Sørløkk,som er styremedlem i den lokale gammeldansklubben og leder i Storås utvikling, bekrefter overfor avisa at han ser på muligheten til å gjenreise festivalen.

- Jeg vil vurdere å være med på en eierkonstellasjon som vil skape en mer folkelig festival. En festival som favner mye bredere og er mer mangfoldig enn de to siste årene. Jeg vil starte samtalene allerede i neste uke, sier Sørløkk til avisa Sør-Trøndelag.

TIL SKIFTERETTEN: Daglig leder Erlend Mogård-Larsen tok over foran årets Storåsfestival.
TIL SKIFTERETTEN: Daglig leder Erlend Mogård-Larsen tok over foran årets Storåsfestival. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling