Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stordalen lanserer pr-byrå med tidligere Ap-topp

Starter Storm Communications sammen med tidligere Ap-topp Jan-Erik Larsen.

NYTT FIRMA: Petter Stordalen ga seg ikke før han fikk ansatt PR-mannen Marius Parmann (32), og da måtte han friste med et nytt PR-byrå. Foto. Foto: Bjørn Langsem
NYTT FIRMA: Petter Stordalen ga seg ikke før han fikk ansatt PR-mannen Marius Parmann (32), og da måtte han friste med et nytt PR-byrå. Foto. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

(Dagbladet): Petter Stordalen starter kommunikasjonsbyrået Storm Communications sammen med tidligere Ap-topp Jan-Erik Larsen, og rådgivningsfirmaet og pr-byrået Kruse Larsen. Daglig leder av det nye byrået blir Marius Parmann (32).

Parmann, som tidligere har jobbet for Stordalen, blir beskrevet som dyktig, allsidig og kunnskapsrik pr-rådgiver, ifølge Dagens Næringsliv.

- En helt annen liga

- Jeg har jobbet med mange byråer, både i Norge og Sverige. Jeg blir noen ganger fascinert når jeg møter folk som er jævlig flinke, og Marius var i en helt annen liga når det gjelder å forstå hvordan verden i dag fungerer, både medialt, kommunikasjonsmessig og strategisk.

Det sier investor og konsernsjef i Strawberry Group, Petter Stordalen til DN.

Dette er jo en grei attest å få. Derfor startet det hele med at Petter Stordalen ønsket å ansette Marius Parmann, men det lot seg ikke gjøre. Men Stordalen lot seg ikke stoppe der.

- Må inngå et ekteskap

- Jeg skjønte at jeg aldri kom til å få ansatt Marius. Hva gjør du når du ikke kan få det du vil ha? Da må du inngå et ekteskap, sier Stordalen til DN.

EKS AP-TOPP: Statsministerens sekretær Jan-Erik Larsen i et bilde fra 2001. Foto: Knut Falch / NTB scanpix
EKS AP-TOPP: Statsministerens sekretær Jan-Erik Larsen i et bilde fra 2001. Foto: Knut Falch / NTB scanpix Vis mer

Det nye pr-byrået, Storm Communications, er et søsterbyrå av Kruse Larsen.

Pr-byrået Kruse Larsen fortsetter å konsentrere seg om politikk, myndighetskontakt og strategisk kommunikasjon. Storm Communications skal satse mer på selskaps- og finansiell kommunikasjon og krisehåndtering.

Tidligere statssekretær

- Og vi skal bli best i byen på det, sier Marius Parmann til DN.

Byrået Kruse Larsen ble i 2015 etablert av tidligere First House-partner Jan-Erik Larsen.

Larsen har tidligere bakgrunn som en sentral person i Ap og har blant annet vært statssekretær. Han blir styreleder i det nye Stordalen-selskapet, som skal ledes av Parmann.

Åpenhet om kunder

Både Storm Communications og Kruse Larsen opererer med åpenhet om sine kunder.

Parmann kom til Kruse Larsen for to år siden etter å ha vært rådgiver i First House og i Burson-Marsteller.

Stordalen skal i første omgang bare være på eiersiden, og skal ikke sitte i selskapets styre eller delta i driften.

- Vi skal bli best, og begynner i det små, sier Stordalen til DN.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling