Stordalen møtte twittervennene

Petter Stordalen inviterte 20 000 twitterfølgere på hagefest

TWITTERFEST: Petter Stordalen og twitterfølgerne hans utvekslet idéer og erfaringer om sosiale medier da han inviterte til hagetreff på Frogner.  Foto: Jacques Hvistendahl
TWITTERFEST: Petter Stordalen og twitterfølgerne hans utvekslet idéer og erfaringer om sosiale medier da han inviterte til hagetreff på Frogner. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Stordalen har 20 000 følgere på twitter, og det ønsket hotellkongen å feire. Dermed inviterte han twittervennene sine til en Tweetup - en samling der temaet var sosiale medier.

-Folk stoler på folk Rundt 40 av Stordalens twitterfølgere dukket onsdag kveld opp i hagen i Frederik Stangsgate 22 på Frogner, der de ble møtt av en opplagt og engasjert Stordalen.

- Målet er å møte menneskene jeg twitrer med og utveksle ideer, tilbakemeldinger og kunnskap. Mitt motto er at folk stoler på folk. Sosiale medier styrer utrolig mye. Glem reklameannonser, glem hotellbrosjyrer. Det folk bryr seg om er hva slags tips og tilbakemeldinger de får fra andre, sier Stordalen til Dagbladet.

Fascinert Stordalen Petter Stordalen innledet treffet med å si noen velvalgte ord til twittervennene.

 - Jeg har invitert dere fordi det er utrolig fascinerende med sosiale medier. Dere skal vite at jeg bruker dere for alt det er verdt! Når jeg får tilbakemeldinger, og gjerne dårlige, via sosiale medier hjelper det meg og hotellene til å bli bedre, sa Stordalen til de oppmøtte som humret og spiste fingermat i sola.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer