KONFLIKTER:  Det amerikanske rockebandet Kings of Leon består av tre brødre og deres fetter. Nå har det oppstått konflikter innad i bandet, og de så seg nødt til å avlyse en konsert i helga. Fra venstre Jared Followill, Nathan Followill, Matthew Followill og  Caleb Followill. Foto: AP Photo/Victoria Will
KONFLIKTER: Det amerikanske rockebandet Kings of Leon består av tre brødre og deres fetter. Nå har det oppstått konflikter innad i bandet, og de så seg nødt til å avlyse en konsert i helga. Fra venstre Jared Followill, Nathan Followill, Matthew Followill og Caleb Followill. Foto: AP Photo/Victoria WillVis mer

Store problemer for Kings of Leon

Familiebandet krangler så busta fyker.

(Dagbladet): Fredag hadde rockerne i bandet Kings of Leon konsert i Dallas i forbindelse med sin USA-turne. Midt under konserten skal vokalist Caleb Followill ha stormet av scenen. Planen var at han skulle komme tilbake etter han hadde vært backstage for å spy og drikke øl, skriver musikkmagasinet Nme.com.

Men Caleb kom aldri ut på scenen igjen.

Nå viser det seg at grunnen til konsertens bråstopp kan ha vært en ganske annen enn alkoholbehov og vanskelig mage.

- Kan ikke ljuge Nme.com skriver at bandet avlyste sin konsert dagen etter, den 30. juli, i Cynthia Woods Mitchell Pavilion. Den offisielle grunnen skal ha vært at Caleb var utmattet av varmen og dehydrert, men på Twitter skriver hans bror og bandmedlem Jared, at Kings of Leon har store problem.

- Jeg elsker fansen så mye. Jeg vet at dere ikke er dumme. Jeg kan ikke ljuge. Det er problemer i bandet, som har vært større enn å ikke drikke nok Gatorade, tvitret Jared lørdag.

Gatorade er en energidrikk.

Uviss framtid Bandet kommer fra Nashville, Tennessee. Det ble dannet av brødrene Caleb, Jared og Nathan Followill i 1999, sammen med deres fetter Matthew.

Det er foreløpig uvisst om familiebandet skal fortsette sin planlagte turné, som varer hele høsten. Ifølge bandets nettside, er deres neste konsert tirsdag 2. august i Tampa.