Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Storebror for en helg

Det tok ikke mange timene før den ene nye deltakeren i Big Brother måtte forlate huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Claus var en av de fire nye deltakerne som kom inn i huset på lørdag. 27-åringen, som var en stor fan av Backstreet Boys og andre boyband, holdt ut i knappe 40 timer. Rett etter klokka ni i morges hadde han fått nok.

- Jeg føler meg i elendig forfatning. Jeg føler at det er best for meg å gå ut, fastslo Claus etter å ha snakket med produsent Lasse Hallberg i skrifterommet, skriver Big Brothers hjemmesider.

Claus var i flere småkrangler med Rodney i løpet av helga, men årsaken til at han ga seg skal være at han ikke klarte å yte maksimalt i huset, og at han ikke syntes han har noe å gjøre der lenger.

- Det har vært hyggelig så lenge det varte men jeg håper alle forstår at det er vanskelig å prøve å fortsette. De som ikke forstår, de anbefaler jeg å prøve selv, det er en påkjenning, var avskjedshilsenen til Claus.

TVNorge var ikke informert om utviklingen i Big Brother-huset da Dagbladet.no ringte.

- Vi hadde morgenmøte der fra ni til halv ti. Jeg vet at Claus har hatt vondt i magen, og at han ikke har sovet i natt, sier informasjonsmedarbeider Britt Ekensteen i TVNorge til Dagbladet.no.

De fire nye deltakerne som kom inn i huset lørdag, kjemper om å få være publikums deltager i Big Brother 2002.

Foreløpige tall fra TVNorge viser at gårsdagens program ble sett av 440 000 mennesker i snitt. De endelige tallene er ikke klare før ved 12.30-tida.

- Vi gleder oss veldig over 440 000 seere, og tror tallet vil stige utover uka, blant annet på grunn av Ramsys frieri. Vi har et veldig sterkt avslutningsshow på søndag, og gleder oss denne uka, sier Ekensteen.

Hele Norges coronakart