Melodi Grand Prix 2019

Storfavorittene før finalen: - Et press

Ifølge bettingselskapene tyder oddsen på at KEiiNO har 70 prosent sjanse for å vinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå braker det snart i gang. Om kort tid går Melodi Grand Prix 2019 av stabelen i Oslo Spektrum. Ti forventningsfulle artister har allerede gjennomført en generalprøve, og snart skal de i ilden for alvor.

I kveld skal det avgjøres hvem som blir Norges store Eurovision-håp i mai. Den norske Melodi Grand Prix-finalen begynner 21.00, og blir sendt direkte på NRK1.

Storfavoritt

KEiiNO er utpekt som storfavoritt av bettingselskapet Unibet før MGP-finalen braker løs. Da oddsen åpnet var det to favoritter som lå ganske likt, KEiiNOs låt «Spirit in the sky» og Chris Medinas «We Try». Bandet består av Tom Hugo, Alexandra Rotan og Fred Buljo.

Men nå har KEiiNO seilet opp til topps som en soleklar favoritt. Ifølge Unibet tyder oddsen på at de har hele 70 prosent sjanse for å vinne Melodi Grand Prix.

- Det har gitt oss en utrolig boost å se at så mange liker låten, uten å ha sett den live. Så det er klart at vi gleder oss veldig, men det er også et press - for hvis vi dummer oss ut, er det veldig mange som blir skuffet, sier Tom Hugo til Dagbladet.

- Vi må krysse fingrene og håpe på det beste. Dette blir en fantastisk kveld som jeg gleder meg veldig til å dele med de to gutta her, sier Alexandra Rotan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer