«Batgirl»:

Storfilm skrotes

Dersom du har lengtet etter å se den nye «Batgirl»-filmen, vil du bli skuffet.

OVER OG UT: Warner Bros. har besluttet å ikke vise filmen «Batgirl» med skuespiller Leslie Grace i hovedrollen. Foto: Album / NTB
OVER OG UT: Warner Bros. har besluttet å ikke vise filmen «Batgirl» med skuespiller Leslie Grace i hovedrollen. Foto: Album / NTB Vis mer
Publisert

«Batgirl» skulle opprinnelig ha premiere på strømmetjenesten HBO Max seinere i år og på kino i 2023, men nå har Warner Bros. besluttet å ikke vise filmen. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant Deadline.

Filmen er laget av Adil El Arbi og Bilall Fallah, og rollen som selveste «Batgirl» har den 27 år gamle skuespilleren og Grammy-nominerte artisten Leslie Grace. Hun hadde også en rolle i musikalfilmen «In The Heights» fra 2021, som ble svært godt mottatt.

INGEN FILM: Leslie Grace har all grunn til å være skuffet etter Warner Bros. sin beslutning. Foto: Shutterstock / Broadimage / NTB
INGEN FILM: Leslie Grace har all grunn til å være skuffet etter Warner Bros. sin beslutning. Foto: Shutterstock / Broadimage / NTB Vis mer

Rykter og spekulasjoner

Innspillingen av «Batgirl» fant sted fra november til mars, og etterproduksjonen skal mer eller mindre være ferdig, ifølge Deadline. Filmen var et stort prosjekt, og foruten Grace var blant annet J.K. Simmons og Michael Keaton med i filmen. Kostnadene for filmen skal ha endt på nærmere 90 millioner dollar, noe som tilsvarer 874 millioner kroner, skriver Hollywood Reporter.

Det har ligget i luften at storfilmen ville bli skrinlagt - etter flere uker med rykter og spekulasjoner. Beslutningen er i tråd med topplederne i Warner Bros. sin strategi om å kutte ned på antallet filmer som blir sendt på HBO. De bestemmer også hvilke filmer som skal gå på kino, og hvilke som går i søpla.

«Batgirl» klarte seg ikke i denne prosessen, og skal også ha gjort det dårlig under testvisningene. Scooby-Doo-filmen «Scoob: Holiday Haunt» nådde heller ikke opp.

«BLONDE»: Filmen skildrer det kaotiske livet til Hollywood-stjernen Marilyn Monroe. Video: Netflix Vis mer

Den nøyaktige årsaken til beslutningen er ikke offentlig kjent, men ifølge Deadline skal ikke «Batgirl» ha passet inn i HBO Max og DC Films nye strategi. Studioet skal etter sigende ønske å satse hardere på prosjekter med rause budsjetter på 90 millioner dollar - og oppover. Budsjettet for «Batgirl» var på 70 millioner dollar, mens prisen altså skal ha endt på rundt 90 millioner dollar.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer