Ifølge den storhaugianske versjonen av islam,  er det han som utførte terrorangrepet i København som har forstått islam, ikke øvrigheten av muslimer, som teller ca. 1,6 milliarder mennesker, skriver kronikkforfatteren. Bildet er fra politiaksjonen etter terroren i København.
Ifølge den storhaugianske versjonen av islam, er det han som utførte terrorangrepet i København som har forstått islam, ikke øvrigheten av muslimer, som teller ca. 1,6 milliarder mennesker, skriver kronikkforfatteren. Bildet er fra politiaksjonen etter terroren i København.Vis mer

Storhaugiansk hatprat

Istedenfor å møte terror med en saklig diskusjon, tar Storhaug ethvert terrorangrep til inntekt for sin egen kampanje mot islam og muslimsk innvandring.

Meninger

Hege Storhaug uttrykker forferdelse over at verdensreligionen islam frikjennes etter attentatet i København. Videre skriver Storhaug at hun ikke lenger har tålmodighet med "denne religionen", en religion 23 prosent av verdens befolkning bekjenner seg til. Henne om det.

Ifølge den storhaugianske versjonen av islam, er det han som utførte terrorangrepet i København som har forstått islam, ikke øvrigheten av muslimer, som teller ca. 1,6 milliarder mennesker. En forvirret, aggressiv og kriminell dansk medborger vs. 23 prosent av menneskeheten. Alle tar de, og tok de, feil. Når jøder har bodd i muslimske land og områder i hundrevis av år, i fred og forsoning, skyldes det at muslimene ikke forstår islam. I Iran bor det 30 000 jøder. Iranerne har ikke forstått islam, for hadde de det, ville de ha forfulgt jødene, ifølge Storhaugs logikk. Storhaug vil ha muslimer til å avsverge "den hellige shariaens befalinger". 

Hun mener flere vers i Koranen preker vold, og påstår at Profeten Muhammad drepte to jødiske diktere pga. de hadde begått blasfemi. Når det gjelder "voldsvers" i Koranen, så får Storhaug komme med dem, vi kan ta en diskusjon. Hva disse to dikterne angår, så var Abu Afak jøde, mens Asma Bint Marwan var araber. Standardverkene forteller at disse ble dømt for å ha oppildnet islams motstandere til å angripe muslimene.

Å skrive dikt med den hensikt å oppildne islams fiender til å angripe muslimene, er ikke det samme som å kritisere Profeten. Det var dette de ble dømt for. Goebbels drev ikke med spotting av jøder og jødedom, han drev propaganda med den hensikt å skade jødene. Så kan man godt være uenig i det, slik Storhaug åpenbart er, men Koranen slår jo uansett fast at blasfemi ikke skal straffes.

Koranen sier: «Har de tatt guder ved siden av Ham? Si (til dem): Vis frem deres bevis (for deres eksistens)...» Flerguderi er ifølge islam den største blasfemi, men her sier ikke Koranen at noen skal straffes for det. Tvert imot oppfordrer Koranen til diskusjon rundt dette. Jeg ønsker også å gjøre Storhaug oppmerksom på at terrorangrep allerede har skjedd på norsk jord. Min menighets moske på Frogner, Nor Moske, ble utsatt for et bombeattentat i 1985, og bare tilfeldigheter gjorde at det ikke endte i et blodbad.

I 2008 ble en muslimsk familiefar skutt og drept med 13 skudd i Heimdal i Sør-Trøndelag. Mannen som drepte ham, hadde skrevet i sin dagbok at han skulle drepe en muslim den sommeren.  Er ikke dette terror?

Og så har vi terrorangrepet den 22. juli 2011, et av de verste terrorangrepene i Vesten etter andre verdenskrig. Ingen muslimer i Norge hevdet at disse terrorangrepene hadde noe med norsk kultur å gjøre. Storhaug bør gjøre det samme, istedenfor å ta ethvert slikt terrorangrep til inntekt for sin egen kampanje mot islam og muslimsk innvandring.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.