BLE AVBRUTT: Kanye West hylles på sosiale medier for sin Glastonbury-opptreden i går. Men under konserten ble rapperen brått avbrutt av en scenestormer. Foto: NTB Scanpix
BLE AVBRUTT: Kanye West hylles på sosiale medier for sin Glastonbury-opptreden i går. Men under konserten ble rapperen brått avbrutt av en scenestormer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Stormet scenen og avbrøt Kanye West

Dramatikk på Glastonbury-scenen.

(Dagbladet): En av sommerens største festivaler, Glastonbury i England, kulminerte lørdag kveld med Kanye Wests headlineropptreden for over 100 000 publikummere på pyramidescenen.

Det forløp ikke helt uten dramatikk. I låta «Black Skinhead» dukket plutselig en ivrig fan opp på scenen og avbryter rapperen, slik det fortelles av Huffington Post.

Ikke ulikt hvordan Taylor Swift reagerte da Kanye West hoppet opp på scenen og tok mikrofonen fra henne på Grammy-utdelinga i 2009, måtte West bare stoppe låta. Han kaster armene oppgitt i været før nærmeste sikkerhetsvakt effektiv ekspederer inntrengeren.

Komiker Scenestormeren har vist seg å være stand up-komikeren Simon Brodkin, som tidligere samme kveld la ut på Twitter: «Noen sier Kanye ikke skulle headlinet Glastonbury, så jeg tenkte jeg skulle gi ham en håndsrekning».


Komikeren har tidligere vært arrestert for å storme banen på en Premier League-kamp, blitt fjernet av politiet for å mingle seg inn i den britiske fotball-landslagstroppen på en flyplass.

Han har dessuten stormet scenen under en innspilling av tv-programmet X factor, ifølge Daily Mirror.

Misnøye Det var i forkant av festivalen et oppsiktsvekkende høyt antall mennesker som uttrykte sin misnøye med at rapperen skulle fronte den gamle hippiefestivalen, som tradisjonelt har trauste rockeband øverst på plakaten.

Det hjalp ikke at West hadde med seg et så stort følge at de andre artistene måtte kutte ned på gjestelisteplassene.

I KULISSENE: Kanye Wests kone Kim Kardishan fulgte dramaet fra sidelinja. Foto: NTB Scanpix
I KULISSENE: Kanye Wests kone Kim Kardishan fulgte dramaet fra sidelinja. Foto: NTB Scanpix Vis mer
IVRIGE FANS: Realitykjendis Kendall Jenner og modell og sanger Cara Delevingne blant publikum på Glastonbury. Foto: NTB Scanpix
IVRIGE FANS: Realitykjendis Kendall Jenner og modell og sanger Cara Delevingne blant publikum på Glastonbury. Foto: NTB Scanpix Vis mer