Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stormet ut av intervju

Skuespilleren Adam Driver stormet ut av et intervju da de spilte av et klipp fra filmen «Marriage Story».

STERK FILM: Dagbladets anmelder mener «Marriage Story» fortjener Oscar. Video: Netflix Vis mer

Nylig stormet den amerikanske skuespilleren Adam Driver ut fra et intervju med radiokanalen NPR mens de spilte av et klipp av at Driver synger i den nye filmen «Marriage Story».

- Vi forstår ikke helt hvorfor han gikk. Vi vet fra et tidligere intervju med ham at han ikke liker å høre på klipp fra filmer han har spilt i. Det er ikke uvanlig, og mange skuespillere føler det på samme måte, uttaler sjefprodusent Danny Miller overfor Variety.

REAGERTE: Skuespiller Adam Driver. Foto: NTB
REAGERTE: Skuespiller Adam Driver. Foto: NTB Vis mer

Avtale

Miller viser til et intervju fra 2015 da de avtalte med Driver at han kunne ta av seg headsettet mens de spilte av et klipp fra skuespillerens verk. Den samme avtalen gjorde de før dette intervjuet også.

- Men denne gangen ble vi gjort oppmerksom på at Driver forlot studioet og gikk ut av bygningen. Vi forstår fortsatt ikke hvorfor Adam Driver valgte å gå fra intervjuet på det tidspunktet.

Uttrykte misnøye

Driver har foreløpig ikke uttalt seg om hendelsen, men har ved flere anledninger uttrykt hvor mye han misliker å se og høre sine egne verk.

- Jeg vil ikke høre på det dårlige skuespillet som sannsynligvis utspiller seg på det klippet, sa han i intervjuet med den samme radiokanalen i 2015.

- Jeg har sett og hørt meg selv tidligere, og jeg har hatet det hver gang. Jeg har ønsket at jeg kunne endre det, men det kan man ikke. Og jeg tror at jeg har en tendens til å forsøke å gjøre ting bedre, eller å drive meg selv og andre rundt meg til vanvidd med ting jeg skulle ønske at jeg kunne ha endret, sa han, ifølge The Guardian.

Den samme misnøyen uttrykte han overfor The New Yorker i oktober, da han tenkte tilbake på den første gangen han så seg selv spille i serien «Girls».

- Da sa jeg til meg selv at jeg ikke kan se meg selv spille.

- Ville kaste opp

Han fortalte også at han hatet å se seg selv i en scene fra filmen «Inside Llewyn Davis», og at han sluttet å se på klipp av seg selv fram til premieren av «Star Wars: The Force Awakens».

- Jeg ble helt kald. Jeg visste at scenen hvor jeg måtte drepe Han Solo skulle komme, og folk hyperventilerte da tittelen dukket opp, mens jeg bare ville kaste opp.

Driver er ikke den eneste som misliker å se sine egne verk. Også skuespillere som Johnny Depp, Julianne Moore og Angelina Jolie har uttrykt liknende misnøye tidligere.