Storslakt av amerikanske tv-serier

Flere overraskende nedleggelser. Har din favoritt overlevd?

SLUTT ETTER ÅTTE SESONGER: Krimserien «Castle» har hatt en usikker framtid. Nå er det offisielt over og ut. Foto: ABC
SLUTT ETTER ÅTTE SESONGER: Krimserien «Castle» har hatt en usikker framtid. Nå er det offisielt over og ut. Foto: ABC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi har kommet til den tiden på året der de amerikanske tv-selskapene bestemmer seg for hvilke serier som overlever, hvilke som forsvinner og hvilke piloter som plukkes opp til fullverdige serier neste sesong.

Og blant meldingene finner vi flere overraskende avgjørelser om serier med bred oppslutning:

Den kanskje største overraskelsen er at krimserien «Castle», produsert av ABC, tas av skjermen etter åtte sesonger. Nylig ble det meldt at den kvinnelige hovedrolleinnehaveren Stana Katic rett og slett ikke fikk bli med videre i serien, men at Richard Castle selv, Nathan Fillion, hadde skrevet under ny kontrakt.

I natt kom altså meldingen om at ABC stryker hele serien. Her hjemme går serien på TVNorge.

Ingen mer «CSI» En annen nå avleggs ABC-serie, som også har hatt mange seere på norsk TV3, er dramaserien «Nashville». Den har holdt det gående i fire sesonger.

Det er også offisielt at det for første gang på 16 år ikke skal produseres en eneste sesong av en «CSI»-avlegger: Den siste resten av det som på et tidspunkt var verdens største tv-seriekonglomerat het «CSI Cyber» og er nå nedlagt av CBS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer