Storslått «Grand Theft Auto» i lommeformat

Voksen moro på Nintendo DS.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«GRAND THEFT AUTO» har ikke alltid sett slik ut som vi nå er vant til å oppleve serien, der du kan gå amok i en by skildret i detaljrik 3d-grafikk.

En gang i tiden var det faktisk sånn at du måtte ta til takke med å se det hele ovenfra og ned — noe som absolutt fungerte den gang da.

DET GJØR DET heldigvis også i dag, når «GTA»-serien for første gang på mange år tar skrittet over i Nintendos håndholdte verden.

Den begrensede maskinkraften i Nintendo DS tillater ikke den samme 3d-framstillingen som vi fikk på PlayStation Portable, og derfor har Rockstar gjenoppfunnet serien ved å pakke inn helt nytt innhold i den gode, gamle ovenfra-og-ned-drakten.

SOM SPILLNAVNET antyder er det de asiatiske gjengene i Liberty City vi her har med å gjøre, og heller ikke de ligger på latsida når det kommer til voldsutgytelse, dopdealing og annen vinningskriminalitet.

Nintendo har heldigvis ikke satt noen begrensninger på graden av vokseninnhold i spillet — dette er med andre ord «Grand Theft Auto» til det ypperste, noe du også vil forstå straks du setter i gang med å spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer