Storslipp på Netflix - men HBO Nordic har ukas mest spennende nyhet

Her er ukas streamingguide.

Storslipp på Netflix - men HBO Nordic har ukas mest spennende nyhet
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Denne uka var det storslipp hos Netflix, med nesten 50 nye filmer og tv-seriesesonger. Blant dem finner vi en rekke klassiske filmer og nyere sesonger fra allerede etablerte seriefavoritt - men den aller mest spennende serienyheten denne uka er potensielt «The Affair» hos konkurrenten HBO Nordic.

Inne hos Filter finner du som vanlig den komplette oversikten over nyhetene på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, C More Play og NRK Nett-TV - samt en nykommer i oversikten vår, TV 2 Sumo.

• Se alle Filters streamingtips!• Få gode streamingtips rett i innboksen din!

«The Affair» Begrepet Rashomon-effekten er oppkalt etter den japanske filmen «Rashomon» (1950), der fire vitner forteller om et drap.  Alle snakker om de samme hendelsene, men versjonene de gir er helt forskjellige.

Uttrykket har vi virkelig måttet lære oss i år, etter å ha blitt løyet for og manipulert på det groveste i noen av våre favorittserier- og filmer - «The Honourable Woman», «Gone Girl» og nå Showtimes «The Affair».

Dominic West er virkelig helt perfekt som Noah, en sliten familiefar fra Brooklyn som tar med familien på ferie. Rett før de er framme stopper de for å ta en matbit, og der legger Noah merke til Alison (Ruth Wilson). Det ligger i kortene at de skal innlede et forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer