Storslipp på Netflix!

Her er uka streaminghøydepunkter.

UKAS NYHETER: Den Oscar-vinnende filmen «The Fighter» med Christian Bale og Mark Wahlberg er blant ukas nyheter på Netflix. Foto: Nordisk Film
UKAS NYHETER: Den Oscar-vinnende filmen «The Fighter» med Christian Bale og Mark Wahlberg er blant ukas nyheter på Netflix. Foto: Nordisk Film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Det store strømmetjenestene slipper ofte innhold i rykk og napp. Noen ganger kan det gå flere døgn uten noen nye filmer eller tv-serier.

Og så brått kan det virke som noen har løsnet en propp, med flere titall titler på en og samme dag. Ofte kan dette være fordi en ny avtale er inngått, eller at en innholdsleverandør sender over en ny «pakke» med stort og smått.

Storslipp på Netflix Denne uka kom det for eksempel mange nye filmer på Netflix på fredag. Mange av dem var skandinaviske, blant annet den absurde trommekrimkomedien Sound of Noise.

Men du finner også mat for actionsultne i The Fighter, The Mechanic, Danny the Dog, Reign of Assassins og Kill the Irishman. Eller for den søtsugne i Amelie og Kyss Mig.

Fans av The Rolling Stones vil nok først og fremst sette pris på Scorsese-dokumentaren Shine a Light.

Mange filmer på Sumo Også TV 2 Sumo hadde et storslipp på filmfronten denne uka, med nærmere 40 nye filmer (blant annet Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Assault on Precinct 13, Reservoir Dogs, Babel, Ali og Frida).

Den ferske MMA-orienterte dramaserien Kingdom kan sees på TV 2 Sumo fra denne uken. Vi har selv ikke rukket å se denne, men har sett flere lovord enn det motsatte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer