Støtter Gore

NEW YORK (Dagbladet): Superstjernen Leonardo DiCaprio gir sin støtte til demokratenes presidentkandidat Al Gore. Synd for Gore at fjortisene som elsker Leo ikke har stemmerett.

DiCaprio sier til ukemagasinet Time at han støtter Gore fordi visepresidenten er tydelig i miljøvernspørsmål - særlig når det gjelder drivhuseffekt og vern av truede dyrearter. Konflikten hans er at han liker hamburgere, og kjøttet kommer blant annet fra kveg i Brasil hvor man svir av regnskog for å få plass til hamburgerleverandørene.

DiCaprio føyer seg inn i rekken av berømtheter som har bestemt seg for å gi Al Gore stjerneglans. Ted Danson og Billy Baldwin, Whoopi Goldberg, Sean Penn, Bill Cosby, Martin Sheen og Rob Reiner er bare noen av støttespillerne.

Motkandidaten Bill Bradleys siste støttespiller er Michael Jordan, som støtter sin gamle basketballkollega fra the Knicks. Harvey Keitel, Spike Lee, Michael Stipe og John McEnroe satser på Bradley, som likevel ser ut til å tape terreng for Gore i primærvalgene som nå foregår i USA.

GORE-FAN: Leonardo DiCaprio har stor sans for Al Gores engasjement i miljøvernspørsmål.